• 78

Produk FAF

  • Ledakan Buktina Fan Unit Filter

    Ledakan Buktina Fan Unit Filter

    ● runtuyan kipas ledakan-bukti kami dirancang husus pikeun operasi di lingkungan harshest.
    ● Urang ngagabungkeun manufaktur kualitas luhur kalawan nguji ketat pikeun ngahasilkeun fans industri dipercaya.

  • FAF Clean Workbench ISO 5

    FAF Clean Workbench ISO 5

    .ISO 5 baku, efisiensi: 99,97%;

    .Low noise, 52-56 dB;

    .With disinfection sarta fungsi sterilization;

    perumahan .Stainless steel, korosi tahan;

    .EBM motor ti Jerman, konsumsi énergi handap.

  • Kamar bersih 4 "* 4" Unit Filter Fan FFU kalawan HEPA

    Kamar bersih 4 "* 4" Unit Filter Fan FFU kalawan HEPA

    Unit saringan kipas FFU mangrupikeun alat suplai hawa terminal modular kalayan kakuatan sareng fungsi nyaring sorangan.The Clean room 4 "* 4" FFU Fan Unit Filter kalawan HEPA dipaké di kamar beresih jeung sheds beresih jeung bisa ngahontal kelas 100 purifikasi.

    .FFU hadir kalawan kipas sorangan, nu ensures stabil sarta malah aliran hawa.

    instalasi .Modular nyaeta merenah tur sanggeus-jualan pangropéa basajan, sarta henteu mangaruhan tata perenah vents hawa sejen, lampu, detéktor haseup jeung alat sprinkler.

  • FAF kamar pancuran hawa jalma tunggal pikeun kamar bersih

    FAF kamar pancuran hawa jalma tunggal pikeun kamar bersih

    .Jalma peryogi petikan khusus pikeun asup sareng kaluar tina bengkel bebas debu.Kamar pancuran hawa mangrupikeun hiji-hijina jalan pikeun tanaga asup sareng kaluar.Hal ieu dipaké pikeun ngasingkeun wewengkon beresih jeung non-bersih.

    Wewengkon kamar bersih rupa-rupa.Kamar pancuran hawa jalma tunggal dirarancang khusus pikeun kamar bersih daérah leutik.

    .Occupies kirang spasi tur boga fungsi sarua salaku pancuran hawa badag lianna

  • HEPA Filter Air Purifiers pikeun Imah

    HEPA Filter Air Purifiers pikeun Imah

    • Pemurnian Éféktif: Pemurni hawa kami gaduh sistem filtrasi 3-tahap kalayan saringan, H13 leres HEPA, sareng karbon diaktipkeun.Éta tiasa kalayan gampang nangkep bulu, rambut sareng lint pikeun ngaleungitkeun polutan dina hawa.Saringan karbon diaktipkeun nyerep haseup, gas masak, komo partikel hawa 0,3 mikron.
  • Kotak Pass

    Kotak Pass

    Dipaké pikeun mindahkeun barang leutik antara wewengkon beresih atawa antara wewengkon beresih jeung non-bersih.

  • Pancuran hawa otomatis tina Kamar Beresih

    Pancuran hawa otomatis tina Kamar Beresih

    • Ngagunakeun hawa bersih-speed tinggi pikeun niup kaluar lebu nu asup kana beungeut personel cleanroom urang.
      Salaku parabot cleanroom, dipasang dina lawang kamar beresih jeung dipaké pikeun miceun lebu dina tanaga atawa barang asup ngaliwatan eta.

      Prinsip pancuran hawa Otomatis

      Ngagunakeun hawa bersih-speed tinggi pikeun niup kaluar lebu dina pagawe kana kamar bersih.

      Biasana dipasang dina lawang kamar beresih jeung dipaké pikeun miceun lebu ngaliwatan sistem pancuran hawa.

  • Kelas 100 Nangtung Air Aliran Bangku Bersih

    Kelas 100 Nangtung Air Aliran Bangku Bersih

      • Sirkulasi hawa loop kabuka nyaéta kieu, fitur utama nyaéta yén dina unggal siklus sadaya hawa dikumpulkeun ti luar ngaliwatan kotak bangku beresih jeung balik ka atmosfir langsung.Méja kerja super-bersih aliran horizontal umum ngadopsi loop pambukaan, struktur bangku bersih sapertos kieu sederhana, biayana rendah, tapi kipas sareng saringan beban beurat, éta gaduh pangaruh anu goréng dina ngagunakeun kahirupan, dina waktos anu sami efisiensi beberesih tina sirkulasi hawa pinuh kabuka henteu luhur, biasana ngan pikeun syarat kabersihan low atawa lingkungan bahya biologis.
  • DC EFU Equipment Fan Unit Filter pikeun Cleanroom

    DC EFU Equipment Fan Unit Filter pikeun Cleanroom

      • Unit saringan kipas peralatan (EFU) mangrupikeun sistem filtrasi hawa anu kalebet kipas pikeun nyayogikeun aliran hawa bersih.

        EFUs kacida serbaguna sarta bisa dipaké dina rupa-rupa aplikasi, kaasup cleanrooms, laboratorium, jeung puseur data.Éta pohara efektif pikeun ngaleungitkeun partikel partikel sareng rereged hawa anu sanés, ngajantenkeun aranjeunna pilihan idéal pikeun lingkungan dimana kualitas hawa penting.

  • Unit Filter Fan DC FFU pikeun Kamar Beresih

    Unit Filter Fan DC FFU pikeun Kamar Beresih

      • Unit Filter Kipas (FFU) nyaéta sistem filtrasi hawa mandiri anu biasa dianggo dina lingkungan kamar bersih pikeun ngaleungitkeun kontaminan tina hawa.Biasana diwangun ku kipas, saringan, sareng impeller bermotor anu narik hawa sareng ngalangkungan saringan pikeun ngaleungitkeun partikel.FFUs ilaharna dipaké pikeun nyieun tekanan hawa positif dina cleanrooms, sarta ogé dipaké dina aplikasi sejenna nu merlukeun hawa bersih, kayaning di fasilitas kaséhatan sarta laboratorium.
  • Kipas Filter Unit Kimia Filter

    Kipas Filter Unit Kimia Filter

    Struktur lawon karbon komposit.

    The uniformity of speed angin téh alus, sarta kamampuh adsorption na dékomposisi téh kuat.

  • Kelas médis UV Air Sterilizer Filter

    Kelas médis UV Air Sterilizer Filter

    • A sterilizer hawa UV, ogé katelah pembersih hawa UV, mangrupakeun tipe sistem purifikasi hawa anu ngagunakeun sinar ultraviolét (UV) pikeun maéhan mikroorganisme hawa, kayaning baktéri, virus, jeung spora kapang.

      Sterilisasi hawa UV biasana ngagunakeun lampu UV-C, anu ngaluarkeun radiasi sinar ultraviolét panjang gelombang pondok anu sanggup ngancurkeun bahan genetik mikroorganisme, nyababkeun aranjeunna henteu tiasa baranahan sareng nyababkeun inféksi atanapi masalah sanésna.

\