• 78

Produk FAF

  • Ledakan Buktina Fan Unit Filter

    Ledakan Buktina Fan Unit Filter

    ● runtuyan kipas ledakan-bukti kami dirancang husus pikeun operasi di lingkungan harshest.
    ● Urang ngagabungkeun manufaktur kualitas luhur kalawan nguji ketat pikeun ngahasilkeun fans industri dipercaya.

  • Kamar bersih 4 "* 4" Unit Filter Fan FFU kalawan HEPA

    Kamar bersih 4 "* 4" Unit Filter Fan FFU kalawan HEPA

    Unit saringan kipas FFU mangrupikeun alat suplai hawa terminal modular kalayan kakuatan sareng fungsi nyaring sorangan.The Clean room 4 "* 4" FFU Fan Unit Filter kalawan HEPA dipaké di kamar beresih jeung sheds beresih jeung bisa ngahontal kelas 100 purifikasi.

    .FFU hadir kalawan kipas sorangan, nu ensures stabil sarta malah aliran hawa.

    instalasi .Modular nyaeta merenah tur sanggeus-jualan pangropéa basajan, sarta henteu mangaruhan tata perenah vents hawa sejen, lampu, detéktor haseup jeung alat sprinkler.

  • DC EFU Equipment Fan Unit Filter pikeun Cleanroom

    DC EFU Equipment Fan Unit Filter pikeun Cleanroom

      • Unit saringan kipas peralatan (EFU) mangrupikeun sistem filtrasi hawa anu kalebet kipas pikeun nyayogikeun aliran hawa bersih.

        EFUs kacida serbaguna sarta bisa dipaké dina rupa-rupa aplikasi, kaasup cleanrooms, laboratorium, jeung puseur data.Éta pohara efektif pikeun ngaleungitkeun partikel partikel sareng rereged hawa anu sanés, ngajantenkeun aranjeunna pilihan idéal pikeun lingkungan dimana kualitas hawa penting.

  • Unit Filter Fan DC FFU pikeun Kamar Beresih

    Unit Filter Fan DC FFU pikeun Kamar Beresih

      • Unit Filter Kipas (FFU) nyaéta sistem filtrasi hawa mandiri anu biasa dianggo dina lingkungan kamar bersih pikeun ngaleungitkeun kontaminan tina hawa.Biasana diwangun ku kipas, saringan, sareng impeller bermotor anu narik hawa sareng ngalangkungan saringan pikeun ngaleungitkeun partikel.FFUs ilaharna dipaké pikeun nyieun tekanan hawa positif dina cleanrooms, sarta ogé dipaké dina aplikasi sejenna nu merlukeun hawa bersih, kayaning di fasilitas kaséhatan sarta laboratorium.
  • Kipas Filter Unit Kimia Filter

    Kipas Filter Unit Kimia Filter

    Struktur lawon karbon komposit.

    The uniformity of speed angin téh alus, sarta kamampuh adsorption na dékomposisi téh kuat.

\