• 78

Produk FAF

  • Kimia gas-fase cylindrical filter kaset

    Kimia gas-fase cylindrical filter kaset

    Silinder FafCarb CG nyaéta saringan ipis-ranjang, saringan longgar.Aranjeunna nyadiakeun panyabutan optimum tina konsentrasi sedeng kontaminasi molekular ti suplai, recirculation, sarta aplikasi hawa knalpot.Silinder FafCarb kacatet pikeun tingkat bocorna anu rendah pisan.

    Saringan silinder FafCarb CG direkayasa pikeun nyayogikeun tingkat kinerja anu paling luhur dina Kualitas Udara Jero rohangan (IAQ), kanyamanan sareng aplikasi prosés tugas ringan.Aranjeunna ngagunakeun beurat luhur adsorbent per unit aliran hawa kalawan ngan leungitna tekanan sedeng.

\