• 78

Produk FAF

  • Suhu luhur.Mini pleats HEPA Filter

    Suhu luhur.Mini pleats HEPA Filter

    Struktur produk 1.Ultra-ipis, cocog pikeun pamakéan dina spasi leutik.

    Prosés produksi 2.pecial, sadaya bahan baku bisa tahan hawa tinggi.

    3.The efisiensi filtration biasana tingkat F, kalawan lalawanan leutik sarta volume hawa badag.

    4.Usually dipaké dina garis produksi palapis bébas lebu pikeun mobil jeung asesoris

  • 250 ℃ saringan suhu luhur pikeun industri farmasi

    250 ℃ saringan suhu luhur pikeun industri farmasi

    FAF saringan suhu luhur dirancang husus pikeun ngajaga prosés dina suhu luhur.Aranjeunna nyumponan sarat anu paling ketat sareng ngajaga integritas sareng nilai kinerja anu dipeunteun dina suhu anu ekstrim.Saringan suhu luhur kami diuji dumasar kana EN779 sareng ISO 16890 atanapi EN 1822:2009 sareng ISO 29463.

\