• 78

Produk FAF

  • 350 ℃ saringan suhu luhur pikeun industri farmasi

    350 ℃ saringan suhu luhur pikeun industri farmasi

    FAF saringan suhu luhur dirancang husus pikeun ngajaga prosés dina suhu luhur.Aranjeunna nyumponan sarat anu paling ketat sareng ngajaga integritas sareng nilai kinerja anu dipeunteun dina suhu anu ekstrim.Saringan suhu luhur kami diuji dumasar kana EN779 sareng ISO 16890 atanapi EN 1822:2009 sareng ISO 29463.

    Saringan ieu biasana dianggo dina otomotif, kadaharan sareng inuman atanapi industri farmasi.

\