• 78

Produk FAF

  • Saringan Udara Panel Turbin Gas

    Saringan Udara Panel Turbin Gas

    Volume hawa .Greater tur leuwih durability

    .Dipaké dina turbin gas Pra-filtration pikeun manjangkeun umur layanan saringan terminal

    .Tiasa dianggo nyalira atanapi nganggo saringan V-bank

    .Simpen spasi tur nambahkeun pre-filter pikeun waktos pangropéa turbin gas pondok

  • Gas turbin Cartridge Filter

    Gas turbin Cartridge Filter

    Saringan Cartridge Turbin Gas mangrupikeun saringan khusus anu dirancang pikeun dianggo dina sistem turbin gas.Saringan ieu maénkeun peran anu penting dina ngajaga kualitas hawa anu asup kana turbin gas, nyegah asupan kontaminan sareng partikel anu berpotensi ngaruksak komponén turbin.

\