• 78

Produk FAF

HEPA Filter Air Purifiers pikeun Imah

Katerangan pondok:

  • Pemurnian Éféktif: Pemurni hawa kami gaduh sistem filtrasi 3-tahap kalayan saringan, H13 leres HEPA, sareng karbon diaktipkeun.Éta tiasa kalayan gampang nangkep bulu, rambut sareng lint pikeun ngaleungitkeun polutan dina hawa.Saringan karbon diaktipkeun nyerep haseup, gas masak, komo partikel hawa 0,3 mikron.

Rincian produk

Tag produk

Bubuka produk

Pemurnian Éféktif: Pemurni hawa kami gaduh sistem filtrasi 3-tahap kalayan saringan, H13 leres HEPA, sareng karbon diaktipkeun.Éta tiasa kalayan gampang nangkep bulu, rambut sareng lint pikeun ngaleungitkeun polutan dina hawa.Saringan karbon diaktipkeun nyerep haseup, gas masak, komo partikel hawa 0,3 mikron.

Kompak & Kuat: Pigura kompak sareng desain 360 ° ngabantosan pembersih hawa kami ngabersihkeun hawa pikeun anjeun dimana waé sareng nyegerkeun hawa 5 kali per jam di kamar haneut anjeun.Éta cocog pisan pikeun kamar tidur, dapur, pabinihan, ruang tamu, kantor sareng desktop.

Saré Friendly & Ultra-tenang: Kalayan téknologi inti anu ditingkatkeun tina saringan hawa, tingkat bising daérah pamurnian hawa sahandapeun 24dB salami operasi.Nalika anjeun damel, bobo atanapi maca, penting pisan pikeun ngaktipkeun mode sare supados anjeun tiasa bobo langkung saé.

Indikator Robah Saringan Cerdas: Indikator parobahan saringan anu diwangun ngingetkeun anjeun nalika ngarobih saringan.Ganti saringan unggal 3-6 bulan dumasar kana kualitas hawa jero ruangan sareng frekuensi panggunaan.

Garansi & Saatos Penjualan: Kami nyayogikeun garansi 1 taun sareng jasa saatos-jualan 24h / 7 dinten pikeun nyucikeun hawa, punten ulah ragu ngahubungi kami upami anjeun peryogina.Catetan: mangga cabut kantong plastik tina filter hawa-efisiensi tinggi saméméh ngajalankeun nyucikeun hawa.

Warna Bodas
merek FAF
Métode kontrol Toél
Jenis Filter HEPA
Wewengkon Lantai 215 suku pasagi
Tingkat Noise 25 dB
Ukuran ingetan partikel 0,3 mikron

 

4 HEPA Filter Air Purifiers pikeun Imah

FAQ

Q: Dupi purifiers hawa mantuan ngubaran alergi?
A: Leres, nyucikeun hawa tiasa ngabantosan ngirangan gejala alergi ku ngaleungitkeun alérgi sapertos sari sareng bulu piaraan dina hawa.Nanging, penting pikeun milih panyaring hawa nganggo saringan HEPA, sapertos panyaring hawa FAF, anu dirancang pikeun nyandak partikel saleutikna 0,3 mikron.

Q: Naha nyucikeun hawa ngahasilkeun ozon?
A: Sababaraha panyaring hawa, khususna anu nganggo ionisasi atanapi présipitasi éléktrostatik, bakal ngahasilkeun ozon salaku produk sampingan.Ozon ngabahayakeun pikeun kaséhatan manusa, janten penting pikeun milih pembersih hawa anu henteu ngahasilkeun ozon.Pembersih hawa FAF henteu ngahasilkeun ozon sareng bebas tina bahaya ozon.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    \