• 78

Produk FAF

  • FAF Clean Workbench ISO 5

    FAF Clean Workbench ISO 5

    .ISO 5 baku, efisiensi: 99,97%;

    .Low noise, 52-56 dB;

    .With disinfection sarta fungsi sterilization;

    perumahan .Stainless steel, korosi tahan;

    .EBM motor ti Jerman, konsumsi énergi handap.

  • Kelas 100 Nangtung Air Aliran Bangku Bersih

    Kelas 100 Nangtung Air Aliran Bangku Bersih

      • Sirkulasi hawa loop kabuka nyaéta kieu, fitur utama nyaéta yén dina unggal siklus sadaya hawa dikumpulkeun ti luar ngaliwatan kotak bangku beresih jeung balik ka atmosfir langsung.Méja kerja super-bersih aliran horizontal umum ngadopsi loop pambukaan, struktur bangku bersih sapertos kieu sederhana, biayana rendah, tapi kipas sareng saringan beban beurat, éta gaduh pangaruh anu goréng dina ngagunakeun kahirupan, dina waktos anu sami efisiensi beberesih tina sirkulasi hawa pinuh kabuka henteu luhur, biasana ngan pikeun syarat kabersihan low atawa lingkungan bahya biologis.
\