• 78

Produk FAF

  • Sisi gél Seal Mini-pleated HEPA Filter

    Sisi gél Seal Mini-pleated HEPA Filter

    Saringan Mini Pleated SAF idéal pikeun kaayaan operasi anu parah dina aplikasi kritis.

    Desain mini pleated ngamungkinkeun saringan pikeun ngahontal efisiensi pisan tinggi kalawan lalawanan low, sahingga ngurangan biaya operasi.The husus dirancang thermoplastic panas ngalembereh napel bisa mastikeun yén bahan filter ngajaga jarak pleat sarua jeung mastikeun yén aliran hawa ngaliwatan dina cara hadé.

  • Top gél Seal Mini-pleat filter HEPA

    Top gél Seal Mini-pleat filter HEPA

    Minimum 99,99% dina 0,3μm, H13, sareng 99,995% dina MPPS, H14

    Polyalphaolefin (PAO) cocog

    Saringan HEPA mini-pleat panghandapna serelek tekanan sadia pikeun pharma, élmu hirup

    Lightweight galvanized atawa aluminium atawa pigura stainless steel urang sadia

    Gél, gasket, atanapi segel ujung péso sayogi

    Thermoplastic panas-ngalembereh separator

  • Mini Pleat HEPA Filter pikeun Cleanroom

    Mini Pleat HEPA Filter pikeun Cleanroom

    1. Filter wawakil ti unggal tipe bets jeung produksi ngajalankeun anu subjected ka evaluasi aliran test lengkep pikeun nangtukeun efisiensi, serelek tekanan sarta kapasitas nyekel lebu.
    2. Pikeun mastikeun yén produk ex-pabrik dijaga dina kaayaan sampurna jeung teu ruksak salila angkutan ka tujuan ahir.

  • EPA, HEPA & ULPA Mini-pleated Saringan

    EPA, HEPA & ULPA Mini-pleated Saringan

    Solusi hawa bersih FAF ngabantosan ngajaga prosés manufaktur canggih anu sénsitip, nyegah kontaminasi mikrobiologis di laboratorium panalungtikan, sareng ngaleungitkeun kontaminan hawa anu tepa dina séktor kasehatan.Saringan hawa FAF diuji ku IEST Recommended Practice for Testing HEPA Filters (RP-CC034), ka ISO Standard 29463 and EN Standard 1822.

    Konsumén dina industri anu diatur pisan, kalayan syarat kualitas anu ketat, percanten ka saringan EPA, HEPA, sareng ULPA FAF.Di tempat manufaktur sapertos farmasi, semikonduktor atanapi pamrosésan pangan, atanapi jasa laboratorium kritis, saringan hawa FAF ngajagaan jalma anu kalibet dina prosés sareng mastikeun integritas naon anu diproduksi pikeun ngirangan résiko kauangan.Dina industri kasehatan, saringan hawa HEPA FAF mangrupikeun panghalang utama pertahanan ngalawan panyebaran inféksi ku kituna pasién, karyawan, sareng sémah henteu dikompromi.

     

  • Filter jero-pleated dipaké pikeun aplikasi cleanroom

    Filter jero-pleated dipaké pikeun aplikasi cleanroom

    FAF DP mangrupikeun saringan jero-lipit anu dianggo pikeun aplikasi anu meryogikeun IAQ anu saé sareng tingkat kanyamanan anu luhur sareng salaku filtrasi préparasi dina kamar bersih.

    Saringan datangna nganggo atanapi tanpa pigura lulugu.

  • Jero-pleated HEPA Filter pikeun Médis atanapi Electronic

    Jero-pleated HEPA Filter pikeun Médis atanapi Electronic

    Media mat kaca tipe efisiensi tinggi ASHRAE kotak-gaya filter hawa.

    • Sadia dina tilu efficiencies, MERV 11, MERV 13 jeung MERV 14 lamun diuji luyu jeung ASHRAE 52.2.

    • Incorporates serat kaca rupa mikro kabentuk kana lambaran media kontinyu baseuh-diteundeun.Sanajan sagala filter hawa teu kudu terus dioperasikeun dina kondisi jenuh, média mat kaca nawarkeun gelar luhur kinerja dina kondisi jenuh ti produk média luhur-lofted.

  • Saringan hawa HEPA mutlak

    Saringan hawa HEPA mutlak

    ● Laju hawa low nepi ka sedeng (nepi ka 1,8 m/s)
    ● pigura logam Galvanized pikeun stabilitas
    ● 100% bébas bocor, scan individual diuji

  • HEPA Filter kalawan pigura palastik

    HEPA Filter kalawan pigura palastik

    ● Saringan HEPA (High-Efficiency Particulate Air) kalayan pigura plastik nyaéta saringan hawa anu ngajebak 99,97% partikel hawa sahandapeun 0,3 mikron.

\