• 78

Produk FAF

  • HEPA Filter Air Purifiers pikeun Imah

    HEPA Filter Air Purifiers pikeun Imah

    • Pemurnian Éféktif: Pemurni hawa kami gaduh sistem filtrasi 3-tahap kalayan saringan, H13 leres HEPA, sareng karbon diaktipkeun.Éta tiasa kalayan gampang nangkep bulu, rambut sareng lint pikeun ngaleungitkeun polutan dina hawa.Saringan karbon diaktipkeun nyerep haseup, gas masak, komo partikel hawa 0,3 mikron.
\