• 77

Tentang Kami

Tentang Kami

Ngeunaan Xiangnan Hi-tech

Shenzhen Xiangnan Hi-tech Purification Equipment Co., Ltd. diadegkeun dina 27 Juli 2007.Salaku salah sahiji pausahaan profésional ngarah nu integritas R&D, manufaktur sarta jualan.Pausahaan boga leuwih ti 400㎡ wewengkon kantor méwah jeung leuwih ti 6.000㎡ wewengkon produksi, puluhan equipments produksi profésional.

Ayeuna perusahaan ngagaduhan sababaraha séri produk nyaéta: 80 ° C Pre-filter, Medium & HEPA saringan, High-temp.tahan 250 ° C & 350 ° C, Saringan Kimia Pollutant Gas, Bahan Filter Kimia Pollutant Gas.Produk parangkat purifikasi kalebet: Workbench Beresih & Aliran Laminar pikeun Level 100, FFU (Unit Filter Fan), Pancuran Udara, Kotak Pass sareng Kabinet Biosafety.

tentang Kami

Kakuatan Perusahaan

Seueur produk anu lulus sertipikat CE, RoHS, SGS, Peunteun Seuneu jsb sareng perusahaan ogé parantos lulus Sertifikasi Manajemén Kualitas ISO9001 sareng Sertifikasi Manajemén Lingkungan 14001 unggal taun.Pausahaan sacara ketat ngalaksanakeun standar ISO16890 & ISO10121 tina Standar Internasional pikeun Filter Udara.Grup klien utama ayeuna nyaéta ti Téknologi Gene Biologis, Laboratorium, Sirkuit Mikroéléktronik, Pangan & Minuman, Rumah Sakit, Pabrik Farmasi, Tutuwuhan Insinerasi Limbah, Pabrik Pengolahan Kotoran, Proyék Téknik Perbandaran, Ruang Komputer, Kapal Besar jsb seueur widang anu béda.

Pausahaan ayeuna boga tim insinyur R&D produk dimurnikeun, filter kimiawi & Bahan tim insinyur R&D, desain struktur produk insinyur sarta insinyur listrik sarta mibanda leuwih ti 20 patén-patén produk, sadaya produk ngaropéa nu hasil réngsé ku tim R&D, nu. diakuan jeung dipercaya ku klien domestik jeung luar negeri, jadi tim R&D kami geus narima komentar alus ku klien dina widang purifying sarta ngabogaan 38 pagawé terampil, 10 wawakil jualan, 4 staf profésional pikeun layanan sanggeus-jualan nu pinuh bisa minuhan kabutuhan. tina sagala rupa konsumén.

Filosofi perusahaan

Filosofi bisnis perusahaan nyaéta patuh hukum, manajemén integritas sareng ngahontal kerjasama win-win diantara klien, karyawan, ranté pasokan sareng perusahaan.


\