• 78

Warta

Warta

  • Naon bahan filter kimiawi

    Naon bahan filter kimiawi

    Bahan saringan kimiawi mangrupikeun komponén penting dina sababaraha industri sareng aplikasi, maénkeun peran anu penting dina ngaleungitkeun pangotor sareng rereged tina cair sareng gas.Bahan-bahan ieu dirarancang pikeun sacara efektif néwak sareng nétralisasi zat-zat anu ngabahayakeun, ngajantenkeun aranjeunna janten par anu penting ...
    Maca deui
  • Naon karbon diaktipkeun

    Karbon diaktipkeun, ogé katelah areng aktip, mangrupikeun bentuk karbon anu porous pisan anu seueur dianggo pikeun kamampuanna pikeun nyerep pangotor sareng rereged.Dihasilkeun ku manaskeun bahan-bahan anu beunghar karbon, sapertos kai, gambut, batok kalapa, atanapi sawdust, dina suhu anu luhur dina henteuna ...
    Maca deui
  • Pameran HVACR Aman ka-9 di Dhaka, 2024

    FAF, perusahaan terkemuka di industri HVACR, nembé milu dina Pameran Refrigeration SAFE HVACR Bangladesh ka-9, nunjukkeun produk sareng solusi inovatif na.Pameran, anu diayakeun di Bangladesh, nyayogikeun platform pikeun para profesional industri pikeun ngahiji sareng ngajalajah telat ...
    Maca deui
  • Kumaha manjangkeun umur jasa Filter Hepa

    Kumaha Manjangkeun Umur Saringan HEPA: Tip pikeun Hawa Bersih sareng Hemat Biaya Saringan HEPA mangrupikeun komponén penting tina sistem purifikasi hawa, dirancang pikeun moto sareng ngaleungitkeun sajumlah ageung partikel hawa, kalebet lebu, sari, dander piaraan, bahkan sababaraha. baktéri jeung virus.Sanajan kitu,...
    Maca deui
  • Preheat: FAF pikeun Ilubiung dina Pameran HVACR Internasional Bangladesh ℃

    Preheat: FAF pikeun Ilubiung dina Pameran HVACR Internasional Bangladesh ℃

    Salaku poténsi pasar Asia Kidul terus caang, panyadia global ngarah tina solusi purifikasi hawa, FAF, geus gearing nepi ka showcase produk filtration hawa-kualitas luhur sarta téknologi na di Pameran HVACR International Bangladesh.Ihtisar Acara: Pameran dijadwalkeun ...
    Maca deui
  • Kamar bersih sareng bengkel Pemurnian: klasifikasi kelas kabersihan sareng standar kelas

    Ngembangkeun bengkel bébas debu dikaitkeun raket sareng industri modéren sareng téknologi canggih.Ayeuna, éta cukup umum sareng dewasa dina aplikasi dina biopharmaceutical, médis sareng kaséhatan, kadaharan sareng kimia sapopoé, élmu optik éléktronik, énergi, alat-alat precision sareng industri sanésna ...
    Maca deui
  • FAF pisan ngajak anjeun nganjang ka Dunya Iklim

    FAF pisan ngajak anjeun nganjang ka Dunya Iklim

    CLIMATE WORLD Expo mangrupikeun paméran panggedéna sareng paling penting dina séktor pemanasan, AC, ventilasi, kulkas industri sareng komérsial di Rusia.Édisi ka-18 mangrupikeun acara WAJIB HADIR pikeun sadaya profésional industri HVAC R anu beroperasi di pasar Rusia.FA...
    Maca deui
  • Saringan hawa antimikroba anyar anu diuji dina karéta gancang maéhan SARS-CoV-2 sareng virus sanés

    Dina panilitian anu diterbitkeun dina jurnal Laporan Ilmiah tanggal 9 Maret 2022, uji ketat dilaksanakeun dina pengobatan antibakteri saringan hawa anu dilapis ku fungisida kimia anu disebut chlorhexidine digluconate (CHDG) sareng dibandingkeun sareng saringan "kontrol" standar anu biasa dianggo.Dina t...
    Maca deui
  • Kumaha Ngajagi Kabersihan Parabot Torowongan Sterilisasi Panas Kering

    Kumaha Ngajagi Kabersihan Parabot Torowongan Sterilisasi Panas Kering

    Pirogen, utamana ngarujuk kana pirogen baktéri, nyaéta sababaraha métabolit mikroba, mayit baktéri, sareng éndotoksin.Nalika pirogen asup kana awak manusa, aranjeunna tiasa ngaganggu sistem pangaturan imun, nyababkeun sababaraha gejala sapertos kedinginan, kedinginan, muriang, kesang, seueul, utah, bahkan ...
    Maca deui
  • Saringan hawa dipaké dina bengkel bébas lebu

    Saringan hawa dipaké dina bengkel bébas lebu

    Dina bengkel bébas lebu, saringan hawa efisiensi tinggi dianggo pikeun ngajaga kualitas hawa beresih sareng aman.Ieu sababaraha jinis saringan hawa anu biasa dianggo dina bengkel bebas lebu: Saringan Udara Partikulat Efisiensi Tinggi (HEPA): Saringan HEPA seueur dianggo dina bengkel bebas debu sabab tiasa nyabut ...
    Maca deui
  • Téknologi Filter Udara Anyar Nyadiakeun Lingkungan Jero rohangan anu Langkung Bersih sareng Sehat

    Téknologi Filter Udara Anyar Nyadiakeun Lingkungan Jero rohangan anu Langkung Bersih sareng Sehat

    Kualitas hawa global turun unggal taun, nyababkeun ancaman anu signifikan pikeun kaséhatan masarakat.Paningkatan tingkat polusi udara nyababkeun paningkatan fokus pikeun milarian solusi inovatif pikeun merangan masalah ieu.Salah sahiji solusi sapertos nyaéta téknologi filtrasi hawa revolusioner anu ngajaga hawa jero ruangan ...
    Maca deui
  • Téknologi Filtrasi Udara Revolusioner Ngajaga Udara Jero rohangan Murni sareng Bersih

    Téknologi Filtrasi Udara Revolusioner Ngajaga Udara Jero rohangan Murni sareng Bersih

    CleanAir Pro nganggo téknologi canggih pikeun sacara efektif ngaleungitkeun polutan ngabahayakeun, alérgi sareng najis tina hawa jero ruangan.Dilengkepan ku sistem filtrasi multi-lapisan anu kuat, saringan hawa ieu ngaunggulan saringan konvensional pikeun néwak partikel anu pangsaéna, mastikeun hawa anu langkung bersih sareng aman ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2
\