• 78

Produk FAF

  • Ledakan Buktina Fan Unit Filter

    Ledakan Buktina Fan Unit Filter

    ● runtuyan kipas ledakan-bukti kami dirancang husus pikeun operasi di lingkungan harshest.
    ● Urang ngagabungkeun manufaktur kualitas luhur kalawan nguji ketat pikeun ngahasilkeun fans industri dipercaya.

  • FAF Clean Workbench ISO 5

    FAF Clean Workbench ISO 5

    .ISO 5 baku, efisiensi: 99,97%;

    .Low noise, 52-56 dB;

    .With disinfection sarta fungsi sterilization;

    perumahan .Stainless steel, korosi tahan;

    .EBM motor ti Jerman, konsumsi énergi handap.

  • Saringan molekular kimiawi tipe garing

    Saringan molekular kimiawi tipe garing

    .Dirancang husus pikeun masalah polusi fase gas;

    .Desain modular, Anjeun bisa nambah atawa nyabut modul di will;

    .Saluyukeun modul sacara real waktos nurutkeun kuota processing béda Anjeun.

  • Kamar bersih 4 "* 4" Unit Filter Fan FFU kalawan HEPA

    Kamar bersih 4 "* 4" Unit Filter Fan FFU kalawan HEPA

    Unit saringan kipas FFU mangrupikeun alat suplai hawa terminal modular kalayan kakuatan sareng fungsi nyaring sorangan.The Clean room 4 "* 4" FFU Fan Unit Filter kalawan HEPA dipaké di kamar beresih jeung sheds beresih jeung bisa ngahontal kelas 100 purifikasi.

    .FFU hadir kalawan kipas sorangan, nu ensures stabil sarta malah aliran hawa.

    instalasi .Modular nyaeta merenah tur sanggeus-jualan pangropéa basajan, sarta henteu mangaruhan tata perenah vents hawa sejen, lampu, detéktor haseup jeung alat sprinkler.

  • FAF kamar pancuran hawa jalma tunggal pikeun kamar bersih

    FAF kamar pancuran hawa jalma tunggal pikeun kamar bersih

    .Jalma peryogi petikan khusus pikeun asup sareng kaluar tina bengkel bebas debu.Kamar pancuran hawa mangrupikeun hiji-hijina jalan pikeun tanaga asup sareng kaluar.Hal ieu dipaké pikeun ngasingkeun wewengkon beresih jeung non-bersih.

    Wewengkon kamar bersih rupa-rupa.Kamar pancuran hawa jalma tunggal dirarancang khusus pikeun kamar bersih daérah leutik.

    .Occupies kirang spasi tur boga fungsi sarua salaku pancuran hawa badag lianna

  • HEPA Filter Air Purifiers pikeun Imah

    HEPA Filter Air Purifiers pikeun Imah

    • Pemurnian Éféktif: Pemurni hawa kami gaduh sistem filtrasi 3-tahap kalayan saringan, H13 leres HEPA, sareng karbon diaktipkeun.Éta tiasa kalayan gampang nangkep bulu, rambut sareng lint pikeun ngaleungitkeun polutan dina hawa.Saringan karbon diaktipkeun nyerep haseup, gas masak, komo partikel hawa 0,3 mikron.
  • Gél Sealing Terminal HEPA

    Gél Sealing Terminal HEPA

    Ieu ngawengku opat-sapotong set perumahan, régulasi klep / damper, plat diffuser na gél sealing filter HEPA.Éta mangrupikeun terminalfiltration hawa sareng alat purifikasi pikeun sistem AC bersih sareng cocog pikeun kamar bersih di farmasi,biotéhnologi, laboratorium, énergi anyar jeung industri lianna.

  • Kotak Pass

    Kotak Pass

    Dipaké pikeun mindahkeun barang leutik antara wewengkon beresih atawa antara wewengkon beresih jeung non-bersih.

  • HEPA Filter Of Home Air Purifiers

    HEPA Filter Of Home Air Purifiers

    Saringan komposit HEPA + karbon diaktipkeun Bahan anyar, struktur anyar, sareng rumus énggal dianggo pikeun ngahijikeun saringan 4-lapisan.filtration-precision tinggi greatly ngurangan lalawanan hawa.
  • Uyah semprot nyoplokkeun HEPA Filter Box Tipe

    Uyah semprot nyoplokkeun HEPA Filter Box Tipe

    Filter hawa ieu dianggo dina alat-alat pangembangan sumber daya minyak sareng gas lepas pantai sapertos platform pangeboran, produksi
    platform, wadah panyimpen minyak produksi ngambang sareng ogé dianggo di kamar alat presisi, sapertos kapal ngabongkar,
    kapal angkat, kapal peletakan pipa, kapal lombang kapal selam, kapal selam, r kapal laut, generasi kakuatan angin, laut
    téhnologi jeung operasi rékayasa peralatan.

  • Saringan Udara Panel Turbin Gas

    Saringan Udara Panel Turbin Gas

    Volume hawa .Greater tur leuwih durability

    .Dipaké dina turbin gas Pra-filtration pikeun manjangkeun umur layanan saringan terminal

    .Tiasa dianggo nyalira atanapi nganggo saringan V-bank

    .Simpen spasi tur nambahkeun pre-filter pikeun waktos pangropéa turbin gas pondok

  • Gas turbin Cartridge Filter

    Gas turbin Cartridge Filter

    Saringan Cartridge Turbin Gas mangrupikeun saringan khusus anu dirancang pikeun dianggo dina sistem turbin gas.Saringan ieu maénkeun peran anu penting dina ngajaga kualitas hawa anu asup kana turbin gas, nyegah asupan kontaminan sareng partikel anu berpotensi ngaruksak komponén turbin.

\