• 78

Produk FAF

  • Saringan molekular kimiawi tipe garing

    Saringan molekular kimiawi tipe garing

    .Dirancang husus pikeun masalah polusi fase gas;

    .Desain modular, Anjeun bisa nambah atawa nyabut modul di will;

    .Saluyukeun modul sacara real waktos nurutkeun kuota processing béda Anjeun.

  • Saringan kantong karbon diaktipkeun Kota Flo

    Saringan kantong karbon diaktipkeun Kota Flo

    ● The Activated kantong karbon filter Kota Flo filter utilizes a kacida mujarab spéktrum lega lapisan média karbon pikeun mastikeun ngaleupaskeun rentang pisan lega bahan kimia airborne.

  • Box Tipe V-bank Kimia Diaktipkeun Karbon Air Filter

    Box Tipe V-bank Kimia Diaktipkeun Karbon Air Filter

    Média filter bisa dipilih pikeun ngaleungitkeun bau

    Pigura tipe kotak Galvanized, ngeusi karbon diaktipkeun honeycomb

    lalawanan low

  • Kimia gas-fase cylindrical filter kaset

    Kimia gas-fase cylindrical filter kaset

    Silinder FafCarb CG nyaéta saringan ipis-ranjang, saringan longgar.Aranjeunna nyadiakeun panyabutan optimum tina konsentrasi sedeng kontaminasi molekular ti suplai, recirculation, sarta aplikasi hawa knalpot.Silinder FafCarb kacatet pikeun tingkat bocorna anu rendah pisan.

    Saringan silinder FafCarb CG direkayasa pikeun nyayogikeun tingkat kinerja anu paling luhur dina Kualitas Udara Jero rohangan (IAQ), kanyamanan sareng aplikasi prosés tugas ringan.Aranjeunna ngagunakeun beurat luhur adsorbent per unit aliran hawa kalawan ngan leungitna tekanan sedeng.

  • Kaset saringan fase-gas kimia kalayan karbon diaktipkeun

    Kaset saringan fase-gas kimia kalayan karbon diaktipkeun

    Saringan hawa sél FafCarb VG Vee mangrupikeun ranjang ipis, produk anu longgar.Aranjeunna nyayogikeun panyabutan éfisién kontaminasi molekular asam atanapi korosif dina hawa luar sareng aplikasi hawa resirkulasi.

    Modul sél FafCarb VG300 sareng VG440 Vee direkayasa pikeun pagelaran anu luhur dina aplikasi prosés, khususna anu meryogikeun nyegah korosi alat kontrol listrik.

    modul VG dijieun tina plastik rékayasa-grade kalawan assembly dilas.Éta tiasa dieusi ku rupa-rupa média filtrasi molekular pikeun nyayogikeun spéktrum lega atanapi adsorpsi anu ditargetkeun tina rereged.Modél VG300 hususna, ngagunakeun beurat luhur adsorbent per unit aliran hawa.

  • Filter Udara V-Bank sareng Lapisan Karbon Diaktipkeun

    Filter Udara V-Bank sareng Lapisan Karbon Diaktipkeun

    Kisaran FafCarb sampurna pikeun aplikasi kualitas hawa jero ruangan (IAQ) anu ngabutuhkeun kontrol éfisién pikeun partikel partikel sareng kontaminasi molekular nganggo saringan hawa kompak tunggal.

    saringan hawa FafCarb ngandung dua lapisan béda média pleated kabentuk kana panels nu diayakeun dina pigura suntik dijieun kalawan kuat.Aranjeunna beroperasi kalawan Rapid Adsorption Dynamics (RAD), nu ensures efisiensi panyabutan tinggi sababaraha konséntrasi low mun sedeng kontaminan kapanggih dina wangunan kota.Wewengkon média anu ageung ngajamin efisiensi anu luhur, umur panjang, sareng serelek tekanan rendah.Saringan anu gampang dipasang dina standar 12" pigura Unit penanganan hawa jero tur diwangun ku gasket jointless on lulugu pikeun mastikeun operasi bébas bocor.

  • V Tipe Kimia Diaktipkeun Karbon Air Filter

    V Tipe Kimia Diaktipkeun Karbon Air Filter

    Saringan FafSorb HC dirancang pikeun ngaleungitkeun kontaminan gas jero ruangan sareng luar anu efektif dina aliran hawa anu luhur, pikeun ngabantosan masalah Kualitas Udara Jero rohangan.Saringan FafSorb HC cocog pikeun dipasang deui kana sistem HVAC anu tos aya sareng pikeun spésifikasi dina konstruksi énggal.Ieu bisa dipaké dina parabot dirancang pikeun 12″-jero, saringan lulugu tunggal.

  • Lempeng Tipe Karbon Diaktipkeun Filter

    Lempeng Tipe Karbon Diaktipkeun Filter

    ● Tipe plat filter karbon diaktipkeun mangrupakeun tipe filter anu ngagunakeun karbon diaktipkeun pikeun miceun pangotor sarta odors pikaresepeun tina hawa.

    ● A tipe plat filter karbon diaktipkeun mangrupakeun tipe sistem filtration hawa anu ngagunakeun pelat karbon diaktipkeun pikeun miceun polutan jeung pangotor tina hawa.

    ● Saringan karbon diaktipkeun tipe pelat dianggo ku nyerep polutan kana beungeut pelat karbon diaktipkeun.Nalika hawa ngalangkungan saringan, najis kajebak dina permukaan piring, ngantunkeun hawa bersih.

    ● Saringan karbon diaktipkeun tipe pelat bisa nyabut sauntuyan polutan, kaasup lebu, haseup, bau, jeung sanyawa organik volatile (VOC).

\