• 78

Produk FAF

Unit Filter Fan DC FFU pikeun Kamar Beresih

Katerangan pondok:

    • Unit Filter Kipas (FFU) nyaéta sistem filtrasi hawa mandiri anu biasa dianggo dina lingkungan kamar bersih pikeun ngaleungitkeun kontaminan tina hawa.Biasana diwangun ku kipas, saringan, sareng impeller bermotor anu narik hawa sareng ngalangkungan saringan pikeun ngaleungitkeun partikel.FFUs ilaharna dipaké pikeun nyieun tekanan hawa positif dina cleanrooms, sarta ogé dipaké dina aplikasi sejenna nu merlukeun hawa bersih, kayaning di fasilitas kaséhatan sarta laboratorium.

Rincian produk

Tag produk

Fitur Unit Filter Fan DC FFU pikeun Kamar Beresih:

penampilan nice, desain dipuseurkeun manusa.

Cahaya, bentukna ipis-- aplikasi dina siling rendah ogé sayogi.

Fléksibel, desain diversified - Iwal barang baku, custom dijieun FFU sadia, kayaning jaring filter, bahan cangkang jeung sajabana

Desain merenah --- konci anu dirancang dina awak, nu ngajadikeun eta merenah pikeun masang sarta perbaikan.

Premium desain ayeuna-rata-rata di jero - Mastikeun simpangan sisi niupan leuwih handap ± 10%.

4 Unit saringan kipas DC FFU pikeun Kamar Beresih

Kaunggulan tina Unit Filter DC FFU Fan pikeun Kamar Beresih

Modél SAF-FFU-A SAF-FFU-B SAF-FFU-C SAF-FFU-D
Ukuran (L * W * D) 575*575*320 575*1175*320 1220*610*320 1175*1175*320
Bahan Perumahan Galvalume / stainless steel
Aliran Udara (m³ / h) 600 1200 1200 2000
Laju hawa (m/s) 0.35-0.65
Tekanan Total (Pa) 220
Daya Motor (W) 60W (Hemat Énergi)
Beurat (KG) 16 26 28 45
Noise dB <50
Sasayogian tanaga 100-120V / 220-240V 50 / 60Hz
Modeu kontrol Kontrol tunggal atawa kontrol grup ku komputer
Saringan HEPA 570*570*69 570*1170*69 1215*595*69 1170*1170*69
H14
Kualitas luhur anodized Aluminium
EVA / PU busa gasket sajajalan

Mangpaat

Kauntungan utama EFU nyaéta ngabantosan ngajaga lingkungan anu bersih sareng aman ku cara ngaleungitkeun kontaminan hawa.

Ieu tiasa ngabantosan nyegah panyebaran panyakit tepa, ngirangan résiko gagalna alat, sareng ningkatkeun kualitas produk.

1 Unit Filter Fan DC FFU pikeun Kamar Beresih

Spésifikasi

Modél Ukuran Perumahan (mm) Ukuran HEPA (mm) Aliran Udara (m³/h) Laju (m/s) Modeu Dim Kipas Qty
SAF-EFU-5 575*575*120 570*570*50 500 0,45 ± 20% Lengkah 2
SAF-EFU-6 615*615*120 610*610*50 600 2
SAF-EFU-8 875*875*120 870*870*50 800 3
SAF-EFU-10 1175*575*120 1170*570*50 1000 4

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    \