• 78

Produk FAF

Ledakan Buktina Fan Unit Filter

Katerangan pondok:

● runtuyan kipas ledakan-bukti kami dirancang husus pikeun operasi di lingkungan harshest.
● Urang ngagabungkeun manufaktur kualitas luhur kalawan nguji ketat pikeun ngahasilkeun fans industri dipercaya.


Rincian produk

Tag produk

Unit Filter kipas ledakan buktinaFitur tinaLedakan Buktina Fan Unit Filter
Pabrikan kipas tahan ngabeledug ieu nyumponan sarat tina arahan ATEX sareng standar IECEx, ngadegkeun reputasi anu solid pikeun perusahaan di sakumna dunya, khususna dina industri pétrokimia, minyak, gas alam, sareng farmasi.

Émbaran produk tinaLedakan Buktina Fan Unit Filter
Unit saringan kipas (FFU) mangrupakeun jenis Unit siling jeung kipas internal, dipaké pikeun kaayaan nu teu tenang jeung aliran laminar kamar bersih, desain Unit téh fléksibel, nurutkeun spésifikasi desain, éta bisa kalayan gampang cocog sareng sagala rorongkong siling, guna ngahontal kelas bersih 1000 mun 1 syarat tingkat.

Unit saringan kipas mangrupikeun salah sahiji unit anu paling sepi sareng hargana di pasar bersih.Kalayan unit ieu, hawa kualitas luhur tiasa dikirimkeun ka kamar beresih.

Sarta manifold hawa téh alus, éta cocog pikeun semikonduktor, éléktronika, tampilan panel datar tur disk drive na optik, industri biologi jeung industri lianna dipaké dina kamar beresih, bangku bersih, produksi bersih, rangkep kamar beresih jeung tingkat pangalusna lokal jeung lianna. diperlukeun pikeun mastikeun ngadalikeun polusi hawa énergi low lokal, ngurangan biaya operasi.

Unit Filter kipas ledakan-buktina

 

 

 

Aplikasi Unit Filter Kipas Buktina Ledakan
Semikonduktor, éléktronika, mintonkeun panel datar, disc-drive, pabrik jeung élmu optik, bio-rékayasa, garis bersih, bangku beresih, kamar beresih, tiung aliran laminar, jsb.

 

 

 

 

Parameter Unit Filter Kipas Buktina Ledakan:

Modél Gemblengna Ukuran Padumukan Motor Laju hawa Daya (W) Geuning
(dB)
Sasayogian tanaga Tingkat purifikasi Suhu sareng kalembaban maksimal
SAF-1153 1175*575*300 Galvanized atanapi ngaropéa seuneu buktina Asynchronous 400/500 0,45m/s
(3 léngkah)
250 52-56 AC 380V 3PH 100 80 ℃ / 80%
SAF-11112 1175*1175*230
SAF-11113 1175*1175*300

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    \