• 78

Produk FAF

Kipas Filter Unit Kimia Filter

Katerangan pondok:

Struktur lawon karbon komposit.

The uniformity of speed angin téh alus, sarta kamampuh adsorption na dékomposisi téh kuat.


Rincian produk

Tag produk

Fitur produk

Filter Kimia

1. Hal ieu dipaké babarengan jeung Unit filter kipas FFU.
2. Struktur produk ukur ngaganti unsur filter bisa dipilih.
Bahan konstituén sareng kaayaan operasi tina FFU Fan Filter Unit Kimia Filter
1. Pigura: pigura plastik ABS, pigura alloy aluminium, pigura kardus bodas atawa hideung.
2. Filter bahan: ganda-lapisan atawa multi-lapisan rorongkong + bubuk tipe kimia formula filter bahan diimpor ti Amérika Serikat, kimia domestik bahan filter rumus.
3. Asesoris: separators palastik.
4. Sealant: polyurethane dua-komponén atawa thickened non-anyaman welt.

spésifikasi

Modél Diménsi (mm) Tiupan hawa(m³ / h) Résistansi Awal(Pa) Decompositionrate Média
FAF-FFU-10 570x460x90 1000 ≤40±20% ≥95% 1. Bahan komposit rumus kimia anu diimpor ti Amérika Serikat2. Doméstik rumus kimia bahan filter komposit
FAF-MH-13 570x610x90 1300
FAF-MH-25 1170x570x90 2500

FAQ

Q: Naon téh FFU Kimia Filter?
A: A FFU Kimia Filter nyaéta Unit Filter Fan husus nu incorporates a filter kimiawi nyadiakeun duanana particulate jeung filtration kimiawi.Saringan Kimia FFU biasana dianggo dina lingkungan kamar bersih dimana aya kontaminasi partikel sareng kimia.

Q: Kumaha carana sangkan FFU Kimia Filter jalan?
A: Saringan Kimia FFU jalanna ku ngagambar hawa ngaliwatan séri saringan média, kalebet saringan sateuacana, saringan HEPA, sareng saringan kimiawi.Pra-filter ngarebut partikel anu langkung ageung, sedengkeun saringan HEPA ngarebut partikel anu langkung alit.Filter kimiawi ngandung karbon diaktipkeun atawa adsorbent séjén anu bubu jeung nyerep bahan kimia jeung gas.

Q: Naon jinis bahan kimia anu tiasa dicabut Filter Kimia FFU?
A: Saringan Kimia FFU tiasa ngaleungitkeun rupa-rupa bahan kimia sareng gas hawa, kalebet sanyawa organik anu volatil (VOC), formaldehida, ozon, nitrogén dioksida, walirang dioksida, sareng seueur anu sanésna.
Hot Tags: kipas filter Unit filter kimiawi, pabrik, suppliers, pabrik, borongan


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    \