• 78

Produk FAF

  • FAF kamar pancuran hawa jalma tunggal pikeun kamar bersih

    FAF kamar pancuran hawa jalma tunggal pikeun kamar bersih

    .Jalma peryogi petikan khusus pikeun asup sareng kaluar tina bengkel bebas debu.Kamar pancuran hawa mangrupikeun hiji-hijina jalan pikeun tanaga asup sareng kaluar.Hal ieu dipaké pikeun ngasingkeun wewengkon beresih jeung non-bersih.

    Wewengkon kamar bersih rupa-rupa.Kamar pancuran hawa jalma tunggal dirarancang khusus pikeun kamar bersih daérah leutik.

    .Occupies kirang spasi tur boga fungsi sarua salaku pancuran hawa badag lianna

  • Pancuran hawa otomatis tina Kamar Beresih

    Pancuran hawa otomatis tina Kamar Beresih

    • Ngagunakeun hawa bersih-speed tinggi pikeun niup kaluar lebu nu asup kana beungeut personel cleanroom urang.
      Salaku parabot cleanroom, dipasang dina lawang kamar beresih jeung dipaké pikeun miceun lebu dina tanaga atawa barang asup ngaliwatan eta.

      Prinsip pancuran hawa Otomatis

      Ngagunakeun hawa bersih-speed tinggi pikeun niup kaluar lebu dina pagawe kana kamar bersih.

      Biasana dipasang dina lawang kamar beresih jeung dipaké pikeun miceun lebu ngaliwatan sistem pancuran hawa.

\