• 78

Produk FAF

  • Lempeng Tipe Karbon Diaktipkeun Filter

    Lempeng Tipe Karbon Diaktipkeun Filter

    ● Tipe plat filter karbon diaktipkeun mangrupakeun tipe filter anu ngagunakeun karbon diaktipkeun pikeun miceun pangotor sarta odors pikaresepeun tina hawa.

    ● A tipe plat filter karbon diaktipkeun mangrupakeun tipe sistem filtration hawa anu ngagunakeun pelat karbon diaktipkeun pikeun miceun polutan jeung pangotor tina hawa.

    ● Saringan karbon diaktipkeun tipe pelat dianggo ku nyerep polutan kana beungeut pelat karbon diaktipkeun.Nalika hawa ngalangkungan saringan, najis kajebak dina permukaan piring, ngantunkeun hawa bersih.

    ● Saringan karbon diaktipkeun tipe pelat bisa nyabut sauntuyan polutan, kaasup lebu, haseup, bau, jeung sanyawa organik volatile (VOC).

\