• 78

Produk FAF

  • Terminal HEPA filter perumahan pikeun instalasi siling

    Terminal HEPA filter perumahan pikeun instalasi siling

      • Perumahan saringan HEPA terminal mangrupikeun alat anu dianggo dina lingkungan kamar bersih pikeun nyaring sareng ngabersihan hawa anu disebarkeun ka rohangan.HEPA singketan tina High Efficiency Particulate Air, anu hartosna saringan ieu sanggup nangkep partikel anu alit pisan, kalebet baktéri, virus, sareng mikroorganisme sanés.Perumahan saringan HEPA terminal biasana dipasang di tungtung unit penanganan hawa (AHU) sareng tanggung jawab pikeun nangkep kontaminan anu mungkin lasut ku saringan sateuacana dina sistem penanganan hawa.Hal ieu dirarancang pikeun nyayogikeun tingkat efisiensi filtrasi anu luhur, mastikeun yén hawa anu asup ka kamar bersih tina partikel sareng rereged.
\