• 78

Produk FAF

  • Box Tipe V-bank Kimia Diaktipkeun Karbon Air Filter

    Box Tipe V-bank Kimia Diaktipkeun Karbon Air Filter

    Média filter bisa dipilih pikeun ngaleungitkeun bau

    Pigura tipe kotak Galvanized, ngeusi karbon diaktipkeun honeycomb

    lalawanan low

  • Kaset saringan fase-gas kimia kalayan karbon diaktipkeun

    Kaset saringan fase-gas kimia kalayan karbon diaktipkeun

    Saringan hawa sél FafCarb VG Vee mangrupikeun ranjang ipis, produk anu longgar.Aranjeunna nyayogikeun panyabutan éfisién kontaminasi molekular asam atanapi korosif dina hawa luar sareng aplikasi hawa resirkulasi.

    Modul sél FafCarb VG300 sareng VG440 Vee direkayasa pikeun pagelaran anu luhur dina aplikasi prosés, khususna anu meryogikeun nyegah korosi alat kontrol listrik.

    modul VG dijieun tina plastik rékayasa-grade kalawan assembly dilas.Éta tiasa dieusi ku rupa-rupa média filtrasi molekular pikeun nyayogikeun spéktrum lega atanapi adsorpsi anu ditargetkeun tina rereged.Modél VG300 hususna, ngagunakeun beurat luhur adsorbent per unit aliran hawa.

\