• 78

Produk FAF

  • Gas turbin Cartridge Filter

    Gas turbin Cartridge Filter

    Saringan Cartridge Turbin Gas mangrupikeun saringan khusus anu dirancang pikeun dianggo dina sistem turbin gas.Saringan ieu maénkeun peran anu penting dina ngajaga kualitas hawa anu asup kana turbin gas, nyegah asupan kontaminan sareng partikel anu berpotensi ngaruksak komponén turbin.

\