• 78

Produk FAF

  • HEPA Filter Air Purifiers pikeun Imah

    HEPA Filter Air Purifiers pikeun Imah

    • Pemurnian Éféktif: Pemurni hawa kami gaduh sistem filtrasi 3-tahap kalayan saringan, H13 leres HEPA, sareng karbon diaktipkeun.Éta tiasa kalayan gampang nangkep bulu, rambut sareng lint pikeun ngaleungitkeun polutan dina hawa.Saringan karbon diaktipkeun nyerep haseup, gas masak, komo partikel hawa 0,3 mikron.
  • HEPA Filter Of Home Air Purifiers

    HEPA Filter Of Home Air Purifiers

    Saringan komposit HEPA + karbon diaktipkeun Bahan anyar, struktur anyar, sareng rumus énggal dianggo pikeun ngahijikeun saringan 4-lapisan.filtration-precision tinggi greatly ngurangan lalawanan hawa.
  • Top gél Seal Mini-pleat filter HEPA

    Top gél Seal Mini-pleat filter HEPA

    Minimum 99,99% dina 0,3μm, H13, sareng 99,995% dina MPPS, H14

    Polyalphaolefin (PAO) cocog

    Saringan HEPA mini-pleat panghandapna serelek tekanan sadia pikeun pharma, élmu hirup

    Lightweight galvanized atawa aluminium atawa pigura stainless steel urang sadia

    Gél, gasket, atanapi segel ujung péso sayogi

    Thermoplastic panas-ngalembereh separator

\