• 78

Produk FAF

FAF kamar pancuran hawa jalma tunggal pikeun kamar bersih

Katerangan pondok:

.Jalma peryogi petikan khusus pikeun asup sareng kaluar tina bengkel bebas debu.Kamar pancuran hawa mangrupikeun hiji-hijina jalan pikeun tanaga asup sareng kaluar.Hal ieu dipaké pikeun ngasingkeun wewengkon beresih jeung non-bersih.

Wewengkon kamar bersih rupa-rupa.Kamar pancuran hawa jalma tunggal dirarancang khusus pikeun kamar bersih daérah leutik.

.Occupies kirang spasi tur boga fungsi sarua salaku pancuran hawa badag lianna


Rincian produk

Tag produk

FAF dibuka apancuran hawa jalma tunggaldirancang husus pikeun kamar bersih-aréa leutik, éta boga fungsi sarua salaku pancuran hawa badag.Pangurangan ukuran henteu ngajantenkeun fungsina kirang.

Fitur produk

1.Infrared semprot induksi otomatis, interlocking mékanis éléktronik.
waktos drenching angin 2.The nyaeta adjustable ti 0 mun 30 detik.
3.It bisa dibuka dina sabalikna atawa sudut katuhu.

Bahan komposisi sareng kaayaan operasi

1.Shell jeung liner jero: plat tiis dicét / 201/304 stainless steel
2.Electronic interlocking adopts sistem nyaring dua-tahap kasar tur efisien.
3. Fan: Geter low, noise low diimpor atawa kipas domestik.
4.A gauge tekanan diferensial bisa dipasang pikeun nandaan ngagantian saringan efisiensi tinggi.

Spésifikasi produk umum, modél, sareng parameter téknis

Spésifikasi FAF-1R-129 FAF-2R-159 FAF-4R-159 FAF-1H-200 FAF-H-230
Luar (L * W * H) 1290*1000*2050 1590*1000*2050 1590*2000*2050 2000*2000*2050 2300*2000*2050
Batin (L * W * H) 790*910*1930 790*910*1930 790*910*1930 1200*1910*1930 1500*1910*1930
Laju (m/s) 0~20 adjustable
Daya (kw) 380V / 0,75kw 380V / 1.5kw 380V / 4.5kw 380V / 4.5kw 380V / 4.5kw
Pamaké No. 1~2 1~2 2~4 4 4

Catetan: Produk ieu bisa ditarima mun kustomisasi non-standar.

paméran MoscowNyaring poto pengiriman barang

 

FAF mangrupakeun salah sahiji pabrik pangheubeulna kalibet dina produksi filter di Cina Kidul.Pausahaan ieu diadegkeun dina 2007, kalawan aréa pabrik 6.000 méter pasagi sarta parabot produksi panganyarna dina industri.Pabrik parantos lulus sertifikasi ISO9001 sareng ISO14001, sareng produk anu aya hubunganana parantos lulus sertifikasi internasional.Kami di dieu pikeun anjeun Nyadiakeun produk kualitas luhur mangrupikeun kapercayaan konsisten kami.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    \