• 78

Produk FAF

  • Box tipe V-bank HEPA Filter pikeun ngolah Pharmaceutical

    Box tipe V-bank HEPA Filter pikeun ngolah Pharmaceutical

    Média saringan FAF didamel tina serat kaca sub-micron anu dibentuk janten kertas dénsitas luhur.Pamisah filamén kaca dipaké pikeun ngabentuk média jadi panels mini-pleat nu tahan aliran hawa-laju tinggi.Konfigurasi V-bank ngaoptimalkeun kinerja média pikeun aliran hawa tinggi di lalawanan pisan low.Bungkusan mini-pleat disegel dina pigura sareng poliuretan dua-komponén pikeun ningkatkeun kaku sareng nyegah bocor bypass.

  • Filter V-bank pikeun turbomachinery sareng sistem asupan hawa turbin gas

    Filter V-bank pikeun turbomachinery sareng sistem asupan hawa turbin gas

    FAFGT mangrupikeun saringan EPA efisiensi tinggi anu kompak sareng vertikal anu dianggo dina mesin turbin sareng sistem asupan hawa turbin gas dimana turunna tekanan operasional sareng reliabilitas penting.

    Pangwangunan FAFGT nampilkeun pleats nangtung kalayan separator panas-lebur pikeun drainase.Bungkusan média saringan hidrofobik kabeungkeut kana permukaan jero pigura plastik anu kuat anu gaduh sealing ganda pikeun ngaleungitkeun bypass.Pigura anu dikuatkeun sareng header anu padet ngajamin 100% pagelaran bébas bocor.The pleats nangtung sarta separators kabuka ngidinan cai trapped solokan kalawan bébas tina filter salila operasi, sahingga Ngahindarkeun ulang entrainment tina najis leyur sarta ngajaga serelek tekanan low dina kaayaan baseuh jeung kalembaban anu luhur.

  • 5V Bank Filter

    5V Bank Filter

    ● A filter hawa 5V-bank diwangun ku sababaraha lapisan narilep atawa panels nu disusun dina V-bentuk.
    ● Saringan biasana dijieun tina média pleated atawa anyaman dirancang pikeun néwak partikel rupa jeung rereged tina hawa.

  • Hideung ABS Plastik pigura V-bank Filter

    Hideung ABS Plastik pigura V-bank Filter

    kapasitas tinggi, efisiensi tinggi, V-gaya filter hawa dina sakabéh pigura enclosing palastik dirancang pikeun instalasi di diwangun-up bank filter, rooftops, sistem pamisah, Unit bébas-ngadeg, sistem pakét jeung pawang hawa.Saringan anu ayeuna mangrupikeun generasi kadua kalayan kinerja anu ningkat hasilna saringan Life-Cycle Cost (LCC) anu panghandapna.Serat halus mastikeun yén saringan bakal ngajaga efisiensi sapanjang hirupna dina sistem.Éta ogé ngagaduhan serelek tekanan awal panghandapna tina saringan hawa efisiensi tinggi kelas ASHRAE.

  • 2 V Bank Air Filter

    2 V Bank Air Filter

    ● A filter hawa V-Bank mangrupakeun-efisiensi tinggi filter hawa dirancang pikeun miceun rereged tina hawa.

    ● A filter hawa V-Bank diwangun ku runtuyan média filter V ngawangun dirakit dina pigura filter kaku.

\