• 78

Produk FAF

  • Fiberglass Pocket Filter

    Fiberglass Pocket Filter

    • Desain Inovatif - kantong tapered ganda pikeun aliran hawa optimum
    • lalawanan pisan low sarta pamakéan énérgi
    • Ningkatkeun sebaran lebu pikeun ngaronjat DHC(Kapasitas nyepeng lebu)
    • beurat hampang

\