• 78

Produk FAF

  • Saringan Kotak HEPA anu tiasa diganti pikeun Kamar Bersih

    Saringan Kotak HEPA anu tiasa diganti pikeun Kamar Bersih

    Jenis disposable sareng tiasa diganti sayogi pikeun dipilih ku pangguna
    Desain Closed diadopsi pikeun nyegah sela internal tur leakage samping, ku kituna pikeun minuhan sarat ketat ngeunaan kamar bersih pikeun kualitas hawa.

    Diaméter pipa inlet hawa nyaéta 250mm sareng 300mm atanapi disaluyukeun, sareng jangkungna pipa 50mm atanapi disaluyukeun.Ieu bisa langsung disambungkeun kana pipa hawa, sarta aya hiji net pelindung logam dina pipe inlet hawa ngajaga bahan filter tina filter efisiensi tinggi;

    Kotak HEPA anu tiasa diganti didamel tina pigura aluminium anu hampang.Beungeut outlet hawa ieu dilengkepan lambar galvanized kualitas luhur, nu geulis tur lampu, nu mantuan pikeun ngurangan penanganan sarta instalasi waktos;

    PEF atawa katun insulasi dipaké pikeun insulasi dina beungeut cai, kalawan kinerja insulasi alus.

    The outlet suplai hawa terpadu bisa milih saringan-efisiensi tinggi kalawan efisiensi béda nurutkeun sarat konsumén

    Unggal outlet suplai hawa terpadu efisiensi tinggi geus diuji hiji-hiji saméméh ninggalkeun pabrik pikeun mastikeun indéks kinerja filter hawa-efisiensi tinggi, sarta sagala rupa saringan hawa-efisiensi tinggi kalawan spésifikasi non-standar jeung sarat filtration bisa dijieun nurutkeun kana sarat pamaké.

  • Handap ngagantian Terminal HEPA Filter Module

    Handap ngagantian Terminal HEPA Filter Module

    ● Lightweight, modul filter ducted kompak pikeun prosés beresih atawa suites médis.

\