• 78

Produk FAF

Kelas médis UV Air Sterilizer Filter

Katerangan pondok:

  • A sterilizer hawa UV, ogé katelah pembersih hawa UV, mangrupakeun tipe sistem purifikasi hawa anu ngagunakeun sinar ultraviolét (UV) pikeun maéhan mikroorganisme hawa, kayaning baktéri, virus, jeung spora kapang.

    Sterilisasi hawa UV biasana ngagunakeun lampu UV-C, anu ngaluarkeun radiasi sinar ultraviolét panjang gelombang pondok anu sanggup ngancurkeun bahan genetik mikroorganisme, nyababkeun aranjeunna henteu tiasa baranahan sareng nyababkeun inféksi atanapi masalah sanésna.


Rincian produk

Tag produk

Ngenalkeun Filter Sterilizer Udara UV Kelas Médis

A sterilizer hawa UV, ogé katelah pembersih hawa UV, mangrupakeun tipe sistem purifikasi hawa anu ngagunakeun sinar ultraviolét (UV) pikeun maéhan mikroorganisme hawa, kayaning baktéri, virus, jeung spora kapang.

Sterilisasi hawa UV biasana ngagunakeun lampu UV-C, anu ngaluarkeun radiasi sinar ultraviolét panjang gelombang pondok anu sanggup ngancurkeun bahan genetik mikroorganisme, nyababkeun aranjeunna henteu tiasa baranahan sareng nyababkeun inféksi atanapi masalah sanésna.

Sterilisasi hawa UV sering dianggo di rumah sakit, laboratorium, sareng lingkungan sanésna dimana hawa bersih penting.Éta ogé tiasa dianggo di bumi sareng usaha pikeun ningkatkeun kualitas hawa jero ruangan sareng ngirangan panyebaran panyakit.

Perlu dicatet yén bari sterilizers hawa UV bisa éféktif dina maéhan mikroorganisme hawa, maranéhna bisa jadi teu éféktif dina miceun tipe séjén polutan, kayaning lebu, sari, atawa haseup.Ku alatan éta, disinfector hawa ultraviolét FAF ngandung tipe séjén sistem filtration hawa (saperti saringan HEPA), nu bisa ngahontal kualitas hawa pangalusna.

3 Médis kelas UV Air Sterilizer Filter

Fitur tina Filter Sterilizer Udara UV kelas Médis

lampu fluoresensi éksternal.

Diwangun dina lampu sterilisasi UV.

Noise low, motor kakuatan tinggi.

Ngaleungitkeun rupa-rupa baktéri sareng virus.

saringan multistage

tampilan digital

Casters movable

FAQ

Q: Naha sterilizer hawa UV efektif ngalawan COVID-19?
A: Sanaos lampu UV-C parantos kabuktian mujarab ngalawan seueur jinis virus, kalebet sababaraha koronavirus, aya panalungtikan terbatas ngeunaan efektivitasna ngalawan COVID-19 sacara khusus.Tapi, seueur ahli yakin yén sinar UV-C tiasa janten alat anu épéktip pikeun ngirangan panyebaran COVID-19 dina setélan anu tangtu.

Q: Kumaha kuring milih sterilizer hawa UV katuhu pikeun kaperluan kuring?
A: The sterilizer hawa UV katuhu pikeun kaperluan anjeun bakal gumantung kana faktor kayaning ukuran spasi Anjeun kudu sanitize, jenis sarta jumlah mikroorganisme nu peryogi neutralize, sarta anggaran Anjeun.Penting pikeun milih alat kualitas luhur anu dirarancang pikeun aplikasi khusus anu aya dina pikiran anjeun.

Q: Naha aya masalah kaamanan nganggo sterilizer hawa UV?
A: Upami anjeun kakeunaan sinar UV-C langsung kanggo waktos anu lami, lampu UV-C bakal ngabahayakeun pikeun manusa sareng piaraan.Ku sabab éta, penting pikeun ngagunakeun disinféktor hawa ultraviolét anu dirarancang khusus pikeun aplikasi khusus sareng turutan sadaya pedoman kaamanan sareng pancegahan anu disayogikeun ku produsén.FAF gaduh pangalaman anu beunghar dina disinféktor hawa sareng tiasa nyayogikeun produk disinfektor hawa anu aman sareng efektif.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    \