• 78

Produk FAF

  • Uyah semprot nyoplokkeun HEPA Filter Box Tipe

    Uyah semprot nyoplokkeun HEPA Filter Box Tipe

    Filter hawa ieu dianggo dina alat-alat pangembangan sumber daya minyak sareng gas lepas pantai sapertos platform pangeboran, produksi
    platform, wadah panyimpen minyak produksi ngambang sareng ogé dianggo di kamar alat presisi, sapertos kapal ngabongkar,
    kapal angkat, kapal peletakan pipa, kapal lombang kapal selam, kapal selam, r kapal laut, generasi kakuatan angin, laut
    téhnologi jeung operasi rékayasa peralatan.

  • Saringan Semprotan Uyah (saringan sekundér)

    Saringan Semprotan Uyah (saringan sekundér)

    1, aliran hawa badag, lalawanan pisan low, kinerja ventilasi alus teuing.
    2, leutik pikeun nyandak rohangan, cocog pikeun alat-alat kabinét precision leutik.
    3. aréa filtration badag, kapasitas nyekel lebu badag, hirup layanan Long, akurasi filtration alus teuing jeung pangaruh.
    4. Media filter hawa nambahkeun bahan kimia, nu bisa nyaring teu ukur partikel lebu tapi ogé polutan gas dinaLingkungan iklim laut.

  • Sedeng-efisiensi Filter hawa pikeun Salt Semprot Lengser

    Sedeng-efisiensi Filter hawa pikeun Salt Semprot Lengser

    ● volume hawa badag, résistansi pisan low, sarta kinerja ventilasi téh alus teuing.

    ● Ganti filter hawa kantong efisiensi sedeng tradisional kayaning F5-F9 fabrics non-anyaman.

    ● loba dipaké salaku filter efisiensi sedeng di wewengkon leuwih asin jeung halimun atawa di wewengkon basisir.

     

  • Mini-pleated Salt Halimun Lengser Pra Filter

    Mini-pleated Salt Halimun Lengser Pra Filter

    ● pigura luar stainless steel
    ● efisiensi Filtration kelas G3-M5 geus sadia, sarta efisiensi filtration of ≥5.0um partikel nyaéta 40% -60%.
    ● bahan korosi-tahan dipaké salaku bahan filter, sarta média mini-pleated boga kapasitas lebu badag.

\