• 78

Produk FAF

  • Filter Udara V-Bank sareng Lapisan Karbon Diaktipkeun

    Filter Udara V-Bank sareng Lapisan Karbon Diaktipkeun

    Kisaran FafCarb sampurna pikeun aplikasi kualitas hawa jero ruangan (IAQ) anu ngabutuhkeun kontrol éfisién pikeun partikel partikel sareng kontaminasi molekular nganggo saringan hawa kompak tunggal.

    saringan hawa FafCarb ngandung dua lapisan béda média pleated kabentuk kana panels nu diayakeun dina pigura suntik dijieun kalawan kuat.Aranjeunna beroperasi kalawan Rapid Adsorption Dynamics (RAD), nu ensures efisiensi panyabutan tinggi sababaraha konséntrasi low mun sedeng kontaminan kapanggih dina wangunan kota.Wewengkon média anu ageung ngajamin efisiensi anu luhur, umur panjang, sareng serelek tekanan rendah.Saringan anu gampang dipasang dina standar 12" pigura Unit penanganan hawa jero tur diwangun ku gasket jointless on lulugu pikeun mastikeun operasi bébas bocor.

  • V Tipe Kimia Diaktipkeun Karbon Air Filter

    V Tipe Kimia Diaktipkeun Karbon Air Filter

    Saringan FafSorb HC dirancang pikeun ngaleungitkeun kontaminan gas jero ruangan sareng luar anu efektif dina aliran hawa anu luhur, pikeun ngabantosan masalah Kualitas Udara Jero rohangan.Saringan FafSorb HC cocog pikeun dipasang deui kana sistem HVAC anu tos aya sareng pikeun spésifikasi dina konstruksi énggal.Ieu bisa dipaké dina parabot dirancang pikeun 12″-jero, saringan lulugu tunggal.

\