• 78

Produk FAF

Kelas 100 Nangtung Air Aliran Bangku Bersih

Katerangan pondok:

    • Sirkulasi hawa loop kabuka nyaéta kieu, fitur utama nyaéta yén dina unggal siklus sadaya hawa dikumpulkeun ti luar ngaliwatan kotak bangku beresih jeung balik ka atmosfir langsung.Méja kerja super-bersih aliran horizontal umum ngadopsi loop pambukaan, struktur bangku bersih sapertos kieu sederhana, biayana rendah, tapi kipas sareng saringan beban beurat, éta gaduh pangaruh anu goréng dina ngagunakeun kahirupan, dina waktos anu sami efisiensi beberesih tina sirkulasi hawa pinuh kabuka henteu luhur, biasana ngan pikeun syarat kabersihan low atawa lingkungan bahya biologis.

Rincian produk

Tag produk

Bangku super bersih diuji sacara ketat sateuacan aranjeunna ninggalkeun pabrik pikeun mastikeun panggunaan normal.

1. Aya dua jenis sirkulasi hawa: loop kabuka horizontal sarta loop nutup nangtung.

Sirkulasi hawa loop kabuka nyaéta kieu, fitur utama nyaéta yén dina unggal siklus sadaya hawa dikumpulkeun ti luar ngaliwatan kotak bangku beresih jeung balik ka atmosfir langsung.Méja kerja super-bersih aliran horizontal umum ngadopsi loop pambukaan, struktur bangku bersih sapertos kieu sederhana, biayana rendah, tapi kipas sareng saringan beban beurat, éta gaduh pangaruh anu goréng dina ngagunakeun kahirupan, dina waktos anu sami efisiensi beberesih tina sirkulasi hawa pinuh kabuka henteu luhur, biasana ngan pikeun syarat kabersihan low atawa lingkungan bahya biologis.

The loop katutup sabenerna teu siklus aliran hawa jero lengkep.Hawa bakal discharged kana atmosfir dina unggal siklus, sanggeus ngaliwatan wewengkon gawé, 70% tina gas ngaliwatan orifice jeung asup ka siklus sayang deui.Dibandingkeun jeung hawa luar, gas masih kawilang murni, jadi beban filter téh torek, hirup jasa ogé bakal leuwih panjang, sarta sirkulasi hawa ieu diadopsi ku produk bangku bersih utama ayeuna.
2. The nangtung bangku ultra bersih installs lampu ultraviolét pikeun disinfection na sterilization.

ACVAV

Keunggulan Bangku Bersih Aliran Udara Vertikal Kelas 100:

The 1.5 kandel kualitas luhur plat baja digulung tiis ku perlakuan nyemprot éléktrostatik (atawa stainless steel)
méja gawé stainless steel
kipas centrifugal kualitas luhur
gauge tekanan diferensial Amérika Dwyer.
Kalawan Pra-HEPA filtration dua tahap, gampang dioperasikeun, dilengkepan kabayang universal, bisa mindahkeun ka unggal arah.
A-rupa model bisa ngaropéa pikeun minuhan kabutuhan husus konsumén.

Prosedur operasi sarta perawatan

Prosedur operasi:
(1) Hurungkeun mesin 50 menit sateuacanna nalika nganggo bangku kerja, hurungkeun lampu dina waktos anu sami, pengobatan mikroorganisme akumulasi dina permukaan daérah operasi, pareum lampu germicidal saatos 30 menit (nalika lampu fluoresensi hurung. on), ngamimitian kipas.

(2) pikeun stasion kerja anu nembé dipasang atanapi henteu dianggo jangka panjang, perlu pikeun ngabersihan méja sareng lingkungan sakurilingna nganggo vacuum cleaner super-statik tina alat anu henteu ngahasilkeun serat sateuacan dianggo, metode UV dianggo pikeun perawatan salajengna. .
Kumaha carana milih bangku bersih:
Anjeun kedah nengetan kipas bangku super bersih (blower) sareng saringan! dua hal ieu nunjukkeun tingkat téknologi produk, teu tiasa dipalsukan, kami nganggo kipas EBM.
Laboratorium biologis industri photoelectric microelectronic / manufaktur hard disk jeung widang lianna.

Nangtung

Modél SAF-VC-1000 SAF-VC-1200 SAF-VC-1500 SAF-VC-1800
Ukuran Luar (mm) W1000 * D700 * H1800 W1200 * D700 * H1800 W1500 * D700 * H1800 W1800 * D700 * H1800
Ukuran internal (mm) W900 * D650 * H600 W1100 * D650 * H600 W1400 * D650 * H600 W1700 * D650 * H600
Jangkungna Méja (mm) 750 750 750 750
Tingkat Kelas Bersih 100Kelas 0.3µm (ISO14644-1 Standar Internasional)
Dipeunteun Aliran hawa 900m3/jam 1200m3 / jam 1500m3 / jam 1800m3 / jam
Laju hawa 0.3-0.6m/s 0.3-0.6m/s 0.3-0.6m/s 0.3-0.6m/s
Efisiensi HEPA 99,99% 0,3µm di luhur (H13-H14)
Geter Satengah Puncak damping countertops misah (opsional)
Geuning ≤50dB ≤50dB ≤50dB ≤50dB
Bahan Kabinet: epoxy bubuk coated baja atawa stainless steel, Méja-dewan: stainless steel
Paneangan ≥300lux ≥300lux ≥300lux ≥300lux
lampu LED 9W*1 13W*1 18W*1 24W*1
Kakuatan 124W 127W 200W 248W
Geuning ≤50dB ≤50dB ≤50dB ≤50dB
Sasayogian tanaga 220V / 50Hz 220V / 50Hz 220V / 50Hz 220V / 50Hz
Jalma anu cocog 1 1-2 2-3 3-4

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk

    \