• 78

Produk FAF

V Tipe Kimia Diaktipkeun Karbon Air Filter

Katerangan pondok:

Saringan FafSorb HC dirancang pikeun ngaleungitkeun kontaminan gas jero ruangan sareng luar anu efektif dina aliran hawa anu luhur, pikeun ngabantosan masalah Kualitas Udara Jero rohangan.Saringan FafSorb HC cocog pikeun dipasang deui kana sistem HVAC anu tos aya sareng pikeun spésifikasi dina konstruksi énggal.Ieu bisa dipaké dina parabot dirancang pikeun 12″-jero, saringan lulugu tunggal.


Rincian produk

Tag produk

Tinjauan produk

Eusi média kimiawi luhur
Desain V-bank lalawanan low
Panels honeycomb jero
Konstruksi non-logam tanpa korosi
Sapinuhna innerable
Sadia jeung media nu diwangun ku karbon diaktipkeun, atawa média diwangun ku kombinasi alumina diaktipkeun impregnated kalawan kalium permanganat, atawa campuran duanana.

Aplikasi Biasa

• Gedong komérsial
• Puseur Data
• Dahareun jeung inuman
• Palayanan Kaséhatan
• silaturahmi
• Museum & Panyimpenan bersejarah
• Sakola jeung Paguron luhur

Ngaleungitkeun rereged umum

Saringan FafSorb HC dirancang pikeun ngaleungitkeun kontaminan gas jero ruangan sareng luar anu efektif dina aliran hawa anu luhur, pikeun ngabantosan masalah Kualitas Udara Jero rohangan.Saringan FafSorb HC cocog pikeun dipasang deui kana sistem HVAC anu tos aya sareng pikeun spésifikasi dina konstruksi énggal.Ieu bisa dipaké dina parabot dirancang pikeun 12″-jero, saringan lulugu tunggal.

5 W Tipe Kimia Diaktipkeun Karbon Air Filter

Média

Pilih tina média FafCarb anu diwangun ku karbon diaktipkeun, média FafOxidant anu diwangun ku kombinasi alumina aktip anu diresapi ku kalium permanganat, atanapi campuran duanana.Média dikandung dina panel kalayan struktur sayang madu.A scrim bolong rupa dina dua sisi panel nahan granules media dina sayang madu.Média FafCarb sacara efektif ngaleungitkeun sanyawa organik volatil (VOC), jet sareng haseup solar, sareng hidrokarbon.Média FafOxidant sacara efektif ngaleungitkeun hidrogén sulfida, oksida sulfur, formaldehida, sareng oksida nitrat.

Jerona Filter • 11 1/2" (292 mm)
Tipe Média • Kimia
Bahan pigura • palastik

FAQ

1. Naon saringan hawa kimiawi?
Saringan hawa kimiawi mangrupikeun saringan hawa anu ngagunakeun bahan kimia pikeun ngaleungitkeun polutan tina hawa.Saringan ieu ilaharna ngagunakeun karbon diaktipkeun atawa absorbents kimiawi séjén pikeun bubu jeung miceun pangotor tina hawa.
2. Kumaha saringan hawa kimiawi dianggo?
Saringan hawa kimiawi dianggo ku cara narik sareng nyerep polutan ngaliwatan réaksi kimiawi.Contona, saringan karbon diaktipkeun ngagunakeun prosés nu katelah adsorpsi pikeun bubu polutan dina beungeut bahan filter.Nalika hawa ngaliwat saringan, najis katarik kana permukaan karbon diaktipkeun sareng dicekel ku beungkeut kimia.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    \