• 78

Produk FAF

Kimia gas-fase cylindrical filter kaset

Katerangan pondok:

Silinder FafCarb CG nyaéta saringan ipis-ranjang, saringan longgar.Aranjeunna nyadiakeun panyabutan optimum tina konsentrasi sedeng kontaminasi molekular ti suplai, recirculation, sarta aplikasi hawa knalpot.Silinder FafCarb kacatet pikeun tingkat bocorna anu rendah pisan.

Saringan silinder FafCarb CG direkayasa pikeun nyayogikeun tingkat kinerja anu paling luhur dina Kualitas Udara Jero rohangan (IAQ), kanyamanan sareng aplikasi prosés tugas ringan.Aranjeunna ngagunakeun beurat luhur adsorbent per unit aliran hawa kalawan ngan leungitna tekanan sedeng.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka produk

Silinder FafCarb CG nyaéta saringan ipis-ranjang, saringan longgar.Aranjeunna nyadiakeun panyabutan optimum tina konsentrasi sedeng kontaminasi molekular ti suplai, recirculation, sarta aplikasi hawa knalpot.Silinder FafCarb kacatet pikeun tingkat bocorna anu rendah pisan.
Saringan silinder FafCarb CG direkayasa pikeun nyayogikeun tingkat kinerja anu paling luhur dina Kualitas Udara Jero rohangan (IAQ), kanyamanan sareng aplikasi prosés tugas ringan.Aranjeunna ngagunakeun beurat luhur adsorbent per unit aliran hawa kalawan ngan leungitna tekanan sedeng.

Pikeun nanganan rupa-rupa aliran hawa, silinder CG (palastik kelas rékayasa) sayogi dina tilu ukuran.

Duanana gaya ngagunakeun pigura base plate nyekel pikeun ningkatna.Unggal filter boga tilu fittings bayonet dina cap tungtung, sarta ieu lokasina di base plate kalawan aksi push-na-péngkolan basajan sarupa masang bohlam lampu.Pikeun mastikeun segel bébas bocor antara silinder jeung pelat dasar, unggal silinder dipasangan gasket kinerja.

Pigura nyekel anu modular sarta bisa dirakit pikeun nanganan aliran hawa naon boh dina housings Silinder atawa diwangun nepi di jero unit penanganan hawa.Silinder tiasa diarahkeun pikeun aliran hawa vertikal atanapi horizontal.

Silinder FafCarb CG tiasa dieusi ku rupa-rupa karbon diaktipkeun atanapi média impregnated pikeun nyayogikeun spéktrum anu lega atanapi adsorpsi anu dituju tina rereged, kalebet bau, iritasi, sareng gas sareng uap beracun sareng korosif.
FafCarb CG
Saringan molekular silinder anu tahan korosi ngeusi alumina diaktipkeun atanapi karbon diaktipkeun.Éta mangrupikeun saringan hawa fase gas anu paling serbaguna anu dipasang dina suplai, resirkulasi, sareng sistem hawa knalpot dina aplikasi komérsial, industri, sareng prosés.Desain nyadiakeun total biaya kapamilikan pangalusna pikeun ngaleupaskeun corrosive, odorous, sarta gas irritant.
• korosi tahan jeung konstruksi dusting low
• Desain inherently bocor-gratis lamun dipasang dina hardware dedicated
• Ngagabungkeun efisiensi panyabutan pangluhurna sarta serelek tekanan panghandapna
• Gas sasaran has: hidrogén sulfida, VOC, ozon, formaldehida, nitrogén dioksida, jeung asam jeung basa séjén

filter hawa fase gas serbaguna dipasang dina suplai, recirculation, sarta sistem hawa knalpot dina komérsial, industri, jeung aplikasi prosés.Desain nyadiakeun total biaya kapamilikan pangalusna pikeun ngaleupaskeun corrosive, odorous, sarta gas irritant.

• konstruksi tahan korosi sarta low dusting

• Desain inherently bocor-gratis lamun dipasang dina hardware dedicated

• Ngagabungkeun efisiensi panyabutan pangluhurna sarta serelek tekanan panghandapna

• Gas sasaran has: hidrogén sulfida, VOC, ozon, formaldehida, nitrogén dioksida, jeung asam jeung basa séjén

4 Kimia gas-fase cylindrical filter kaset

spésifikasi

Aplikasi:
Saringan molekular anu paling dipercaya pikeun efisiensi tinggi sareng kontrol jangka panjang rereged molekular dina gedong sénsitip sareng industri prosés.

Filter ogé tiasa dianggo dina aplikasi ngaleungitkeun bau dina pabrik pulp sareng kertas sareng pabrik pengolahan cai limbah, atanapi dina aplikasi anu langkung hampang sapertos bandara, gedong warisan budaya, sareng kantor komersial.

Pigura saringan:
ABS
Média:
Karbon Diaktipkeun, Karbon Diaktipkeun Impregnated, Alumina Diaktipkeun Impregnated

Gasket:
segel ganda, dijieun TPE

Pilihan pamasangan:
Pigura aksés hareup jeung housings aksés samping sadia.Tempo produk patali handap.

Komentar:
Genep belas (16) silinder dilarapkeun per 24 "" x 24 "" (610 x 610mm) lawang.
Laju raray maksimum: 500 fpm (2,5 m / s) per lawang atawa 31 fpm (.16 m / s) per CG3500 silinder.
Bisa dieusian ku média molekular longgar-eusian.

Kinerja saringan bakal dipangaruhan upami dianggo dina kaayaan dimana T sareng RH langkung luhur atanapi sahandapeun kaayaan optimum.

Suhu maksimum (°C):
60
Suhu Maks (°F):
140


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    \