• 78

Produk FAF

Lempeng Tipe Karbon Diaktipkeun Filter

Katerangan pondok:

● Tipe plat filter karbon diaktipkeun mangrupakeun tipe filter anu ngagunakeun karbon diaktipkeun pikeun miceun pangotor sarta odors pikaresepeun tina hawa.

● A tipe plat filter karbon diaktipkeun mangrupakeun tipe sistem filtration hawa anu ngagunakeun pelat karbon diaktipkeun pikeun miceun polutan jeung pangotor tina hawa.

● Saringan karbon diaktipkeun tipe pelat dianggo ku nyerep polutan kana beungeut pelat karbon diaktipkeun.Nalika hawa ngalangkungan saringan, najis kajebak dina permukaan piring, ngantunkeun hawa bersih.

● Saringan karbon diaktipkeun tipe pelat bisa nyabut sauntuyan polutan, kaasup lebu, haseup, bau, jeung sanyawa organik volatile (VOC).


Rincian produk

Tag produk

Saringan karbon diaktipkeun tipe plat

Fitur Produk tina Tipe Plat Karbon Diaktipkeun Filter

1. Ngauraikeun gas haseum, basa, VOC, bau busuk, jeung zat-zat gas séjénna anu mangaruhan kaséhatan manusa jeung lingkungan.

2. lalawanan low, volume hawa tinggi, sarta uniformity hade speed angin.

3. Ieu bisa dipaké ditéang jeung AC sentral jeung sistem suplai AC bersih.

4. Struktur produk basajan tur gampang pikeun ngaganti.

 

Bahan komposisi sareng kaayaan operasi Filter Karbon Diaktipkeun Tipe Plat

1. Pigura luar: aluminium alloy profil pigura luar, lambar galvanized, pigura plastik, plat stainless steel.

2. Bahan saringan: bahan saringan rumus kimia diimpor ti Amérika Serikat, bahan saringan rumus kimia domestik.

3. Ngeusian pamawa: honeycomb plastik ramah lingkungan.

4. Bahan bantu: bolong nilon hideung.

5. bahan Sealing: Numutkeun kabutuhan customer, tambahkeun ramah lingkungan polyurethane AB sealant pikeun mastikeun struktur teguh produk.

 

Spésifikasi produk umum, modél, sareng tabel parameter sanésna tina Filter Karbon Diaktipkeun Tipe Plat

No.

Ukuran (mm)

Aliran hawa (m³ / h)

Tekanan awal (Pa)

Efisiensi adsorpsi

Média

FAF-BH-10

495 x 495 x 46

1000

≤40±20%

≥95%

Bahan saringan rumus kimia
FAF-BH-12.5

495x595x46

1250

FAF-BH-15

595x595x46

1500

FAF-BH-14

495x495x60

1400

FAF-BH-16

495x595x60

1600

FAF-BH-20

595x595x60

2000

Catetan: Kustomisasi non-standar ditarima

Filter karbon diaktipkeun plat

FAQ tinaSaringan karbon diaktipkeun tipe plat

1. Naon mangpaat ngagunakeun tipe pelat filter karbon diaktipkeun?

Mangpaat ngagunakeun saringan karbon diaktipkeun tipe pelat diantarana ningkatkeun kualitas hawa, ngirangan paparan polutan, sareng ngirangan résiko masalah pernapasan.

2. Kumaha mindeng kuring kudu ngaganti pelat karbon diaktipkeun dina tipe pelat filter karbon diaktipkeun?

Frékuénsi ngagentos pelat karbon diaktipkeun gumantung kana kualitas hawa di bumi anjeun sareng ukuran saringan.Sacara umum, anjeun kedah ngagentos piring unggal tilu dugi ka genep bulan.

3. Tiasa pelat tipe saringan karbon diaktipkeun dipaké dina setélan komérsial?

Leres, saringan karbon diaktipkeun tipe pelat tiasa dianggo dina setélan komérsial sapertos réstoran, rumah sakit, sareng kantor pikeun ningkatkeun kualitas hawa sareng ngirangan panyebaran panyakit hawa.

4. Dupi tipe plat saringan karbon diaktipkeun ramah lingkungan?

Karbon diaktipkeun mangrupakeun sumberdaya renewable, sarta saringan karbon diaktipkeun tipe plat dirancang pikeun bisa dipaké deui sarta recyclable, sahingga hiji pilihan ramah lingkungan pikeun filtration hawa.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    \