• 78

Produk FAF

Box Tipe V-bank Kimia Diaktipkeun Karbon Air Filter

Katerangan pondok:

Média filter bisa dipilih pikeun ngaleungitkeun bau

Pigura tipe kotak Galvanized, ngeusi karbon diaktipkeun honeycomb

lalawanan low


Rincian produk

Tag produk

Tinjauan produk

Média filter bisa dipilih pikeun ngaleungitkeun bau
Pigura tipe kotak Galvanized, ngeusi karbon diaktipkeun honeycomb
lalawanan low

Aplikasi Biasa

• wangunan komérsial
• sakola biasa jeung universitas komprehensif

Kaunggulan jeung fitur

3 Box Tipe V-bank Kimia Diaktipkeun Karbon Air Filter

Jenis polutan umum anu dileungitkeun:

FafIAQ HC Filter kimiawi Filter éféktif bisa miceun polutan gas indoor na outdoor umum, sarta ngaronjatkeun tur ngajawab kualitas hawa indoor.

Filter ieu lumaku pikeun sistem AC wangunan komérsial pikeun nyerep bau, knalpot mobil jeung odors séjén pikeun minuhan sarat spésifikasi struktur anyar.

Nyaring média

Média saringan FafCarb tiasa dipilih, média saringan FafOxidant ogé tiasa dianggo, atanapi tiasa dianggo campuran dua média saringan.

Sedeng filter sumebar dina struktur bahan saringan madu.

Dina dua sisi struktur, partikel sedeng dipikagaduh dina liang sayang madu ku bolong kawat rupa.

Média saringan FafCarb sacara efektif tiasa ngaleungitkeun sanyawa organik volatile (VOC), knalpot pesawat, haseup solar sareng hidrokarbon.

Média saringan FafOxidant sacara efektif tiasa ngaleungitkeun hidrogén sulfida, oksida walirang, formaldehida sareng oksida nitrat.

FAQ

1. Naon mangpaatna ngagunakeun saringan hawa kimiawi?
Aya sababaraha mangpaat pikeun ngagunakeun saringan hawa kimiawi, diantarana ningkatkeun kualitas hawa jero ruangan, ngirangan bau, sareng ngirangan tingkat polutan ngabahayakeun sapertos sanyawa organik volatil (VOC) sareng haseup bako.Éta ogé mujarab pikeun ngaleungitkeun partikel anu langkung ageung sapertos lebu, dander piaraan, sareng spora kapang tina hawa.

2. Naon jinis bahan kimia anu dianggo dina saringan hawa kimiawi?
Jenis bahan kimia anu paling umum dianggo dina saringan hawa nyaéta karbon diaktipkeun, anu diturunkeun tina batok kalapa atanapi bahan organik sanés.Bahan kimia lianna nu bisa dipaké dina saringan hawa kimiawi kaasup zeolit, kalium permanganat, jeung alumina.

3. Dupi saringan hawa kimiawi aman dipaké?
Saringan hawa kimiawi umumna dianggap aman dianggo, sabab bahan kimia anu dianggo henteu beracun sareng henteu ngabahayakeun kaséhatan manusa.Sanajan kitu, hal anu penting pikeun turutan parentah produsén urang pikeun pamakéan sarta perawatan pikeun mastikeun yén saringan berpungsi leres tur éféktif miceun polutan tina hawa.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    \