• 78

Produk FAF

Kaset saringan fase-gas kimia kalayan karbon diaktipkeun

Katerangan pondok:

Saringan hawa sél FafCarb VG Vee mangrupikeun ranjang ipis, produk anu longgar.Aranjeunna nyayogikeun panyabutan éfisién kontaminasi molekular asam atanapi korosif dina hawa luar sareng aplikasi hawa resirkulasi.

Modul sél FafCarb VG300 sareng VG440 Vee direkayasa pikeun pagelaran anu luhur dina aplikasi prosés, khususna anu meryogikeun nyegah korosi alat kontrol listrik.

modul VG dijieun tina plastik rékayasa-grade kalawan assembly dilas.Éta tiasa dieusi ku rupa-rupa média filtrasi molekular pikeun nyayogikeun spéktrum lega atanapi adsorpsi anu ditargetkeun tina rereged.Modél VG300 hususna, ngagunakeun beurat luhur adsorbent per unit aliran hawa.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka produk

Saringan FafCarb VG tiasa dianggo dina aksés samping atanapi perumahan aksés payun / pungkur sareng tiasa diorientasi pikeun aliran udara vertikal atanapi horizontal.

Pikeun kelestarian, pilihan ngeusian modul sayogi sareng sababaraha aplikasi.Diskusikeun kabutuhan khusus anjeun sareng kami.
FafCarb VG300.

Saringan molekuler V-sél anu kompak, tiasa dieusi deui, dieusi ku alumina diaktipkeun atanapi karbon diaktipkeun.Idéal pikeun aplikasi kontrol korosi dina suplai, recirculation, sarta sistem hawa knalpot dina komérsial, industri, jeung aplikasi prosés.Desain nyadiakeun efisiensi panyabutan tinggi gas corrosive, odorous, sarta irritant.

• Laju raray maksimum 250 fpm.

• Desain dipaténkeun accommodates ukuran média leutik pikeun kinerja ngaronjat.

• korosi-tahan, refillable konstruksi low-dusting kalawan layar pepet terpadu.

• UL Dipeunteun.

• Gas sasaran has: hidrogén sulfida, sulfur dioksida, klorin, hidrogén fluorida, nitrogén dioksida, jeung asam jeung basa séjén.

3 Kaset saringan fase-gas kimia kalayan karbon diaktipkeun

spésifikasi

Aplikasi:
Modul-sél V-sél palastik beurat-tugas khusus ngubaran kontrol korosi alat éléktronik sareng listrik dina industri prosés beurat.Éta ogé tiasa dianggo dina aplikasi ngaleungitkeun bau dina pabrik pulp sareng kertas sareng pabrik pengolahan cai limbah, atanapi aplikasi anu langkung hampang sapertos bandara, gedong warisan budaya, sareng kantor komersial.

Pigura saringan:
Plastik dijieun, ABS, pepet

Média:
Karbon Diaktipkeun, Karbon Diaktipkeun Impregnated, Alumina Diaktipkeun

Gasket:
EPDM, PU-busa

Pilihan pamasangan:
Pigura aksés hareup jeung housings aksés samping sadia.Tempo produk patali handap.

Komentar:
Opat (4) modul diterapkeun per 24 "x 24" (610 x 610mm) lawang.
Laju raray maksimum: 250 fpm (1,25 m / s) per lawang atawa 62,5 fpm (.31 m / s) per modul VG300.
Bisa dieusian ku média molekular longgar-eusian.

Kinerja saringan bakal dipangaruhan upami dianggo dina kaayaan dimana T sareng RH langkung luhur atanapi sahandapeun kaayaan optimum.
Suhu maksimum (°C):
60
Suhu Maks (°F):
140


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    \