• 78

Produk FAF

Top gél Seal Mini-pleat filter HEPA

Katerangan pondok:

Minimum 99,99% dina 0,3μm, H13, sareng 99,995% dina MPPS, H14

Polyalphaolefin (PAO) cocog

Saringan HEPA mini-pleat panghandapna serelek tekanan sadia pikeun pharma, élmu hirup

Lightweight galvanized atawa aluminium atawa pigura stainless steel urang sadia

Gél, gasket, atanapi segel ujung péso sayogi

Thermoplastic panas-ngalembereh separator


Rincian produk

Tag produk

Tinjauan produk

• Minimal 99,99% dina 0,3μm, H13, jeung 99,995% dina MPPS, H14.

• Polyalphaolefin (PAO) cocog.

• tekanan panghandapna serelek mini-pleat filter HEPA sadia pikeun pharma, élmu hirup.

• Lightweight galvanized atawa aluminium atawa pigura stainless steel urang sadia.

• gél, gasket, atawa segel péso-ujung sadia.

• Thermoplastic panas-ngalembereh separators.

Aplikasi Biasa

• Farmasi
• Élmu Kahirupan
• Kaamanan hayati

• Palayanan Kaséhatan

• Pél Encapsulation

Saringan HEPA FAF

Dirancang khusus pikeun syarat unik sareng tantangan industri farmasi, saringan HEPA mini-pleat gaduh daya tahan anu kabuktian, kasaluyuan polyalphaolefin (PAO), efisiensi filtrasi partikulat anu luhur, sareng turunna tekanan panghandapna pikeun nyumponan tungtutan manufaktur farmasi.Éta mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun aplikasi anu paling nungtut, ngahémat waktos sareng artos, bari ngirangan résiko kontaminasi sareng downtime invasif anu teu dijadwalkeun.Kalayan Total Biaya Kapamilikan anu panghandapna tina sadaya saringan HEPA mini-pleat, éta bakal ngabantosan ngajaga lingkungan anjeun, ngirangan résiko bisnis anjeun, sareng ngaoptimalkeun belanja hawa bersih anjeun.

Kabuktian Reliabiliti kalawan Performance Luar Biasa

Dirancang pikeun ningkatkeun waktos kamar bersih sareng ngirangan résiko anu aya hubunganana sareng manufaktur farmasi.

Microglass kelas farmasi, nganteurkeun kinerja anu unggul.

Kacida handapna ngagasskeun komponén kimiawi, nyababkeun hawa bersih kualitas pangluhurna aya.

Saringan HEPA mini-pleat panghandapna serelek tekanan panghandapna, ngurangan konsumsi énérgi pikeun penghematan anu signifikan.

Dijieun, diuji, sareng dibungkus dina fasilitas bersih ISO 7 pikeun mastikeun kamurnian, kualitas, sareng konsistensi pangluhurna.

2 Top gél Seal Mini-pleat filter HEPA

Ngurangan Resiko Operasional

Industri farmasi ngira-ngira yén 77% tina downtime produksi tiasa disababkeun ku gagalna alat sareng masalah lingkungan.Downtime ieu tiasa disababkeun ku saringan HEPA gagal.Éféktif ngatur résiko sareng biaya anu aya hubunganana sareng operasi anu suksés peryogi ngagunakeun saringan HEPA kalayan kakuatan tegangan anu langkung luhur sacara dramatis anu tahan pisan, ku kituna ngaleungitkeun bocor prématur sareng gagalna.

Ningkatkeun Uptime

Nalika Pitunjuk Uji FDA butuh sertifikasi uji bocor kamar kritis dua kali sataun, kamar non-kritis ngan ukur peryogi tés sakali sataun.Ngaronjatkeun waktos antara sertipikasi nyababkeun kirang paparan PAO kana segel gél (degradasi gél), biaya tenaga kerja langkung handap, sareng waktos produksi ningkat.
Tujuan tina uji integritas saringan HEPA anu dipasang, anu disebut ogé uji in-situ, nyaéta pikeun ngonfirmasi kinerja anu sampurna salami operasi normal.Saringan FAF'S tiasa diuji scan nganggo fotométer standar industri dina konséntrasi aerosol standar, ogé metode Kontra Partikel Diskrit (DPC) konsentrasi aerosol rendah.

Negligible Pareum-Gassing

Kacida handapna ngagas komponén kimiawi, nyababkeun hawa bersih kualitas pangluhurna aya.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    \