• 78

Produk FAF

Saringan Semprotan Uyah (saringan sekundér)

Katerangan pondok:

1, aliran hawa badag, lalawanan pisan low, kinerja ventilasi alus teuing.
2, leutik pikeun nyandak rohangan, cocog pikeun alat-alat kabinét precision leutik.
3. aréa filtration badag, kapasitas nyekel lebu badag, hirup layanan Long, akurasi filtration alus teuing jeung pangaruh.
4. Media filter hawa nambahkeun bahan kimia, nu bisa nyaring teu ukur partikel lebu tapi ogé polutan gas dinaLingkungan iklim laut.


Rincian produk

Tag produk

Bahaya nyata sareng éléktronika sareng paparan ka cai asin nyaéta yén éta henteu peryogi seueur résidu uyah pikeun ngarusak sirkuit sénsitip.Bari pinuh submerging hiji komponén éléktronik dina saltwater paling pasti bakal ngabalukarkeun kolor na korosi gancang tina sagala sealants pelindung, sanajan jumlah leutik résidu uyah dibawa ngaliwatan kabut uyah atawa semprot uyah kamungkinan bakal ngaruksak parabot kana waktu.

Uyah Spray Lengser Filter (filter sekundér) Témbongkeun hareup

 

Fitur produk
1,.aliran hawa badag, lalawanan pisan low, kinerja ventilasi Alus.
2. leutik nyandak up spasi, éta cocog pikeun parabot kabinét precision leutik.
3. aréa filtration badag, kapasitas nyekel lebu badag, hirup layanan Long, akurasi filtration alus teuing jeung pangaruh.
4. Media filter hawa nambahkeun bahan kimia, nu bisa nyaring teu ukur partikel lebu tapi ogé polutan gas dinaLingkungan iklim laut.

Bahan komposisi sareng kaayaan operasi
1. Pigura:316SS, palastik hideung U ngawangun alur.
2.jaring pelindung:316 stainless steel, bubuk-coated bodas
3.Média Filter:Media saringan serat kaca kalayan nyabut kinerja semprot uyah l.
4. Pamisah:lem ngalembereh panas ramah-lingkungan sarta Aluminium foil
5. Sealant:Sealant AB polyurethane ramah lingkungan, gasket EVA

Spésifikasi produk umum, modél, sareng parameter téknis

Mdel Ukuran (MM) Aliran Udara (m³ / h) mimiti
Résistansi (pa)
Efisiensi Média
FAF-SZ-18 595*595*96 1800 F7: ≤32±10%

F8: ≤46±10%

F9: ≤58±10%

F7-F9 Kaca microfiber

kalayan miceun

kinerja semprot uyah.

FAF-SZ-12 495*495*96 1200
FAF-SZ-8 395*395*96 800

Catetan: Produk ieu bisa ditarima mun kustomisasi non-standar.

FAQ:

Q1: Dina naon wewengkon bakal saringan semprot uyah dipaké?

A1: Saringan hawa ieu dianggo dina alat-alat pamekaran sumber daya minyak sareng gas lepas pantai sapertos platform pangeboran, platform produksi, kapal panyimpen minyak produksi ngambang sareng ogé dianggo di kamar alat precision, sapertos ngabongkar kapal, kapal angkat, kapal peletakan pipa, kapal lombang kapal selam, kapal diving, r kapal Kelautan, generasi kakuatan angin, téhnologi laut jeung operasi rékayasa parabot.

Q2: Kumaha pikeun nyegah karuksakan semprot uyah sarta korosi?

A2: Milih saringan semprot uyah mangrupakeun basajan, solusi béaya rendah.Saringan semprot uyah sacara efektif tiasa ngasingkeun semprot uyah sareng lebu sanésna, sareng ngawangun témbok pelindung pikeun ngasingkeun hawa semprot uyah éksternal tina ngarusak komponén éléktronik.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    \