• 78

Produk FAF

Sedeng-efisiensi Filter hawa pikeun Salt Semprot Lengser

Katerangan pondok:

● volume hawa badag, résistansi pisan low, sarta kinerja ventilasi téh alus teuing.

● Ganti filter hawa kantong efisiensi sedeng tradisional kayaning F5-F9 fabrics non-anyaman.

● loba dipaké salaku filter efisiensi sedeng di wewengkon leuwih asin jeung halimun atawa di wewengkon basisir.

 


Rincian produk

Tag produk

Fitur tinaSedeng-efisiensi Filter hawa pikeun Salt Semprot Lengser

Wewengkon filtrasi ageung, kapasitas lebu ageung, umur jasa panjang, akurasi sareng pangaruh filtrasi anu saé.

Dilarapkeun kana pamekaran alat-alat sumber daya minyak sareng gas laut: platform pangeboran, platform produksi, kapal produksi sareng panyimpen ngambang, kapal unloading minyak, kapal angkat, kapal pipelaying, kapal selam sareng kapal panguburan, kapal diving, sareng instrumen presisi sanés dina mesin. kamar pikeun filtration efisiensi sedeng.

Sedeng-efisiensi uyah halimun panyabutan filter hawa

Bahan komposisi sareng kaayaan operasi saringan hawa efisiensi sedeng pikeun ngaleungitkeun halimun uyah
● pigura Outer: stainless steel, palastik hideung U ngawangun alur.
● jaring pelindung: jaring pelindung stainless steel, jaring pelindung plastik liang pasagi bodas.
● bahan Filter: M5-F9 efisien semprot uyah kinerja bahan filter serat kaca, mini-pleated.
● bahan Partition: ramah lingkungan panas ngalembereh napel.
● bahan Sealing: polyurethane AB sealant ramah lingkungan.
● Seal: Eva hideung sealing strip
● Suhu jeung kalembaban: 80 ℃, 80%

 

Parameter téknis tina saringan hawa efisiensi sedeng pikeun ngaleungitkeun halimun uyah

Modél Ukuran (mm) Aliran Udara (m³ / h) Résistansi awal (Pa) Efisiensi Média
FAF-SZ-15 595x595x80 1500 F5:≤16±10%F6:≤25±10%F7:≤32±10%

F8: ≤46±10%

F9: ≤58±10%

F5-F9 Serat kaca
FAF-SZ-7 295x595x80 700
FAF-SZ-10 495x495x80 1000
FAF-SZ-5 295 x 495 x 80 500
FAF-SZ-18 595x595x96 1800
FAF-SZ-9 295x595x96 900
FAF-SZ-12 495 x 495 x 96 1200
FAF-SZ-6 295 x 495 x 96 600

Catetan: ketebalan séjén desalination halimun saringan hawa pangaruh sedeng ogé bisa ngaropéa.

filter hawa panyabutan semprot uyah sedeng-efisiensi

FAQ: Naon korosi?
Degradasi kinerja mesin Turbin Gas digolongkeun salaku tiasa pulih atanapi henteu tiasa pulih.Degradasi kinerja anu tiasa dipulihkeun biasana disababkeun ku compressor fouling sareng biasana tiasa diatasi ku cuci cai online sareng offline.Degradasi kinerja non-recoverable biasana disababkeun ku puteran bagian mesin internal maké, kitu ogé plugging sahiji saluran cooling, erosi & korosi alatan rereged dina hawa, suluh jeung / atawa cai.

Kontaminasi anu dicerna tiasa nyababkeun korosi bagian compressor, combustor sareng turbin mesin turbin gas.Korosi panas mangrupikeun bentuk korosi anu paling serius anu dialami dina bagian turbin.Ieu mangrupakeun wangun oksidasi gancangan nu dihasilkeun antara komponén jeung uyah molten disimpen dina beungeut cai.Natrium sulfat, (Na2SO4), biasana deposit primér instigating korosi panas, sarta jadi leuwih parna salaku tingkat suhu bagian turbin gas naek.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    \