• 78

Produk FAF

  • Saringan Semprotan Uyah (saringan sekundér)

    Saringan Semprotan Uyah (saringan sekundér)

    1, aliran hawa badag, lalawanan pisan low, kinerja ventilasi alus teuing.
    2, leutik pikeun nyandak rohangan, cocog pikeun alat-alat kabinét precision leutik.
    3. aréa filtration badag, kapasitas nyekel lebu badag, hirup layanan Long, akurasi filtration alus teuing jeung pangaruh.
    4. Media filter hawa nambahkeun bahan kimia, nu bisa nyaring teu ukur partikel lebu tapi ogé polutan gas dinaLingkungan iklim laut.

  • Sedeng-efisiensi Filter hawa pikeun Salt Semprot Lengser

    Sedeng-efisiensi Filter hawa pikeun Salt Semprot Lengser

    ● volume hawa badag, résistansi pisan low, sarta kinerja ventilasi téh alus teuing.

    ● Ganti filter hawa kantong efisiensi sedeng tradisional kayaning F5-F9 fabrics non-anyaman.

    ● loba dipaké salaku filter efisiensi sedeng di wewengkon leuwih asin jeung halimun atawa di wewengkon basisir.

     

\