• 78

Produk FAF

  • Uyah semprot nyoplokkeun HEPA Filter Box Tipe

    Uyah semprot nyoplokkeun HEPA Filter Box Tipe

    Filter hawa ieu dianggo dina alat-alat pangembangan sumber daya minyak sareng gas lepas pantai sapertos platform pangeboran, produksi
    platform, wadah panyimpen minyak produksi ngambang sareng ogé dianggo di kamar alat presisi, sapertos kapal ngabongkar,
    kapal angkat, kapal peletakan pipa, kapal lombang kapal selam, kapal selam, r kapal laut, generasi kakuatan angin, laut
    téhnologi jeung operasi rékayasa peralatan.

\